Heldere advisering
Algemene tevredenheid
Snelheid terugbellen
Nakomen van afspraken

Roy Aimé De Vos

Snelle en zeer bruikbare informatie en ondersteuning

Voldoende informatie om eerste afsprask te maken

NVT

Anita Overmars

Prima, hoewel het soms wat lang duurde voordat ik wat hoorde.

Begrip voor mijn situatie, probeerde mijn werkgever onder druk te zetten, maar dat hielp helaas niet.

Iets meer druk zetten wellicht. En ik vind het wel apart dat ik in de aanhef van deze mail meneer Overmars heet, terwijl ik toch echt een vrouw ben en er ook helemaal geen meneer Overmars is.

Koepon Holding

Goede service

Betrokken en veel ervaring op het gebied van arbeidsrecht

Irma Kehl-Loopstra

Een zeer positieve ervaring. Ik ben geholpen door Dhr Bossen. Vriendelijk, gaf duidelijke informatie wat de mogelijkheden waren, snelle reactie. In mijn geval (vso onderhandeling) eruit gehaald wat... Een zeer positieve ervaring. Ik ben geholpen door Dhr Bossen. Vriendelijk, gaf duidelijke informatie wat de mogelijkheden waren, snelle reactie. In mijn geval (vso onderhandeling) eruit gehaald wat er (rechtmatig) uit te halen viel.

vriendelijk, snel, duidelijke info over de mogelijkheden

zou ik zo niet weten

Esther

Prima opgepakt!

Snelle reactie op e-mails en telefoontjes

Anita Koeling

Heel goed!

Goed contact en overleg.

Geen.

R. Beugelsdijk

Prima, heeft voldaan aan mijn verwachtingen.

Komt afspraken na en werkt snel wanneer dit noodzakelijk is.

Geen.

L.Mulder

Prettig en vakkundig

vriendelijke en duidelijke uitleg

nvt

Mark Weekamp

Professionele begeleiding.
Echter Regelmatig moeilijk te bereiken.
Er is niet veel ruimte voor mentale ondersteuning.
Vanwege de schijnbaar hoge werkdruk bij Aegis toch de indruk...
Professionele begeleiding.
Echter Regelmatig moeilijk te bereiken.
Er is niet veel ruimte voor mentale ondersteuning.
Vanwege de schijnbaar hoge werkdruk bij Aegis toch de indruk gekregen dat er geen tijd was om zich goed in te lezen in de nieuwe voorstellen voor de Vaststellings overeenkomst. Tot drie keer toe heb ik moeten corrigeren. Helpt niet mee in het vertrouwen krijgen in de juiste afloop als je ook al onder mentale druk staat. Gelukkig is het uiteindelijk naar tevredenheid opgelost.

Volharding in het behalen van het meest gunstige /optimale resultaat.

1) Meer zorgvuldigheid in voorbereiding naar een gesprek met een Cliënt. Het neemt ook de ongerustheid/stress weg als je wel precies weet wat er nu wel en niet akkoord is in de onderhandelingen. 1) Meer zorgvuldigheid in voorbereiding naar een gesprek met een Cliënt. Het neemt ook de ongerustheid/stress weg als je wel precies weet wat er nu wel en niet akkoord is in de onderhandelingen.
2) Voor de Advocaat is een Vaststelling procedure misschien een "alledaagse procedure", voor een Cliënt die 28 jaar bij een werkgever zit en waarvan zijn vrouw ook nog net in een Kanker onderzoek zit, niet. Er zijn dan te veel onzekerheden en onduidelijkheden. Een duidelijke uitleg over de aanpak, mogelijk tijdbestek, etc. zou echt fijn zijn. Misschien een folder/flyer?
3) Ook de wederkerende dreigementen van mijn werkgever die er telkens op zinspeelt om dan maar het "opleiding Traject voor een andere functie" te starten. Is een doemscenario! (meerdere collega aan kapot zien gaan). Ik zou graag zien dat hier ook mogelijkheden voor komen om toekomstige cliënten te ontzien. Dat deze druk wat meer weggenomen wordt.

F.W.A. de Vijlder

Redelijk tot goed

x

Mensen die om rechtshulp vragen zitten met vragen waar ze door omstandigheden dringend antwoord op willen krijgen.
Verzoeken via telefoon of mail zou adequater opgepakt kunnen worden.

Reactie Aegis Advocaten:

Geachte heer De Vijlder,
Geachte heer De Vijlder,
In de regel bellen wij altijd binnen 24 uur terug. Als het kan doen we dat natuurlijk eerder maar in verband met afspraken / andere verplichtingen lukt dat niet altijd.
Aegis Advocaten