Heldere advisering

Dennis

Professionele hulp, goed contact,

Prima juridische hulp

is gegaan via UNIVE

Prettig en correct te woord gestaan.

Snelheid feedback

Melanie Galis

Helder advies

Cynthia Need

Ik kreeg plotseling te horen dat ik ontslagen werd bij het bedrijf waar ik 6 jaar heb gewerkt. Via mijn rechtsbijstandverzekering werd ik doorverwezen naar Aegis Advocaten waar ik deskundig en... Ik kreeg plotseling te horen dat ik ontslagen werd bij het bedrijf waar ik 6 jaar heb gewerkt. Via mijn rechtsbijstandverzekering werd ik doorverwezen naar Aegis Advocaten waar ik deskundig en professioneel ben begeleid tijdens mijn Outplacement traject! Ik heb met een gerust hart mijn handtekening gezet.

Snelle reactie, deskundig en professioneel

Wout Van den Hoek

Fijn en duidelijke hulp. Met hele korte lijnen wat zeer prettig werkt.

Korte lijnen, Duidelijk, Netjes, Komt afspraken na.

Geen.

E. Hendriks

Over het algemeen goed

Niet specifiek

Prevermo (Rienks Arbodienst)

De adviezen en hulp was deskundig en reëel. In goede samenspraak is een aanvliegroute bepaald die steeds verfijnd werd. Uiteindelijk resultaat was prima gezien de situatie en naar tevredenheid.

Goed overleg en steeds de haalbaarheid goed doorgesproken.

Janneke

Prima, goed geholpen en mooi resultaat.

Kennis van zaken

Moeilijk telefonisch bereikbaar

Annie Ytsma

Door de Covid-epidemie hadden we geen live-contact met onze advocaat, en dat vond ik lastig, maar dat is te wijten aan de omstandigheden. Het gevoel van een mate van afstandelijkheid... Door de Covid-epidemie hadden we geen live-contact met onze advocaat, en dat vond ik lastig, maar dat is te wijten aan de omstandigheden. Het gevoel van een mate van afstandelijkheid (zakelijkheid?) werd daardoor wel extra benadrukt, maar misschien is afstandelijkheid juist een teken van professionaliteit? Ik kan één en ander niet toetsen aan eerdere ervaringen. Het uiteindelijke resultaat was bevredigend.

Heldere uitleg.

Houden aan afspraakmomenten ; voor een cliënt is dat erg belangrijk.