Heldere advisering
Algemene tevredenheid
Snelheid terugbellen
Nakomen van afspraken

Sikkens-Boersma

Mijn ervaring met een van de advocaten is zeer positief. Ik werd bijgestaan in een ontslag procedure/vaststellingsovereenkomst.
Hij heeft mij prima begeleid en gaf veel feedback.

Korte lijn en snelle reactie op mail.

geen opmerkingen

Quakkelaar

Een prettige en adequate afhandeling van mijn vaststellingsovereenkomst.

Snelle reactie en pro-actieve houding

Lieske Wagenmaker

Goed geholpen door deskundige advocaat

Kennis van zaken, punctueel, afspraken worden nagekomen

K.J. Kieneker

Uitstekend. Professioneel, snel en kundig

Snelheid, kundigheid en gedetailleerd

R.P de Vos

Fijn en snel geholpen.
Zeer professioneel.

Duidelijkheid en goede onderbouwde advies

Amy Klees

Accuraat en snel gehandeld

Regelen alles

Femke Peeters

Ik ben erg geholpen. Fijn dat iemand met juridische achtergrond mij door deze vervelende situatie heeft geholpen. En me bij gestaan heeft met tips. VSO is nooit leuk maar hierdoor hebben we er wel... Ik ben erg geholpen. Fijn dat iemand met juridische achtergrond mij door deze vervelende situatie heeft geholpen. En me bij gestaan heeft met tips. VSO is nooit leuk maar hierdoor hebben we er wel alles uit kunnen halen dat we wilde. Erg blij mee. Dankjewel

Duidelijke en concrete tips. Stond in voor mijn belang maar behoeden me ook voor om niet te veel eisen en dan alles te verliezen.

B. Visser

Ik heb een positieve ervaring.

Duidelijke uitleg. Vrijwel altijd direct bereikbaar.

Ik heb alleen maar telefonisch contact gehad, w.s. door huidige beperkingen ivm Corona. Ik had het prettig gevonden om contact te hebben via beeldbellen. Dan krijg je een beter idee van degene met... Ik heb alleen maar telefonisch contact gehad, w.s. door huidige beperkingen ivm Corona. Ik had het prettig gevonden om contact te hebben via beeldbellen. Dan krijg je een beter idee van degene met wie je te maken hebt.
Als je zelf belt wordt er bijna altijd gezegd dat je teruggebeld wordt. Het is prettiger als er direct een tijdstip aangegeven kan worden waarop je gebeld wordt.

Henk van der Veen

Men heeft voor mij een vaststellingsovereenkomst beoordeeld en onderhandelingen gevoerd

Kennis van zaken

Jordi Bout

De aangewezen advocaat heeft mij goed geholpen. Reageerde snel en ik ben erg tevreden met het resultaat.

Snelle reactie, kwalitatief

Bereikbaarheid wanneer je zelf belt zou beter kunnen