Heldere advisering
Algemene tevredenheid
Snelheid terugbellen
Nakomen van afspraken

Henk Harskamp

Mijn ervaring met een advocaat van Aegis zijn uitstekend. Mijn belangen zijn goed door de advocaat verdedigd met als gevolg een prima eindresultaat. Als ik iets niet helemaal begreep dan werd het in... Mijn ervaring met een advocaat van Aegis zijn uitstekend. Mijn belangen zijn goed door de advocaat verdedigd met als gevolg een prima eindresultaat. Als ik iets niet helemaal begreep dan werd het in heldere taal aan me uitgelegd. Altijd snelle reactie ontvangen.

Snelle reactie, duidelijke uitleg, met uitstekend resultaat

Ik zou niet weten wat.

Jeroen Ruiterman

Niks op aan te merken

Korte lijnen

Geen op of aanmerkingen

Henri de bruin

Prettig samenwerking met goed advies.

Sterk in afwikkeling van gedwongen ontslag

Geen.

BR

Contact goed, advies goed, tevreden

Advies

Bij het inplannen van de call werd mij gevraagd om de advocaat te bellen op een bepaald tijdstip, dit is wat mij betreft de omgekeerde volgorde, logischer is dat de advocaat mij belt, als klant... Bij het inplannen van de call werd mij gevraagd om de advocaat te bellen op een bepaald tijdstip, dit is wat mij betreft de omgekeerde volgorde, logischer is dat de advocaat mij belt, als klant zijnde.

C.Philips

Aegis, en met name M. Pasman, heeft me snel en voortvarend bijgestaan bij het opstellen van een vaststellingsovereenkomst. Steeds in kleine stappen, met duidelijke uitleg en inzicht in het grote... Aegis, en met name M. Pasman, heeft me snel en voortvarend bijgestaan bij het opstellen van een vaststellingsovereenkomst. Steeds in kleine stappen, met duidelijke uitleg en inzicht in het grote geheel. Professioneel en persoonlijk.

Klant gericht, meedenken, voorstellen voor het uitwerken en invullen van stappen uitgaande van de wensen van de klant.

Geen.

Ron Roelofs

Zeer correct. Alles snel en naar tevredenheid afgerond.

Het vastbijten in de zaak van der Plasman

geen.

Gulghotai Amini / ACE Pharmaceuticals B. V

Zeer tevreden

Professionele afhandeling van de zaak

Anita Boxum

Vlot, correct en nuttig

Vlotte en duidelijk manier van communiceren, gezien de tijdsdruk heel erg prettig. Respect voor het standpunt van cliënt.

Office Centre

Vriendelijk en helder tewoord gestaan.

Mee denkend, goed adviserend

Snelheid in terug bellen. Bereikbaarheid van de toegewezen advocaat.

Marion Kallewaard

Mijn ervaring met Aegis advocaten is heel goed

Ze doen je uiterste best voor je.

Alles naar tevredenheid verlopen dus geen verbeterpunten.