Heldere advisering
Algemene tevredenheid
Snelheid terugbellen
Nakomen van afspraken

Connie van Gurp

Ik ben goed geholpen. Wel had ik het idee dat er gestreefd werd naar een snelle oplossing. En dat er alles aan gedaan wordt om een rechtzaak te voorkomen.
Voor mij was dit mijn eerste echte...
Voor mij was dit mijn eerste echte ervaring met rechtshulp waardoor ik het allemaal ook heb laten gebeuren
Maar zeker wel tevreden met de uitkomst.

Ik heb jullie hulp gekregen via rechtsbijstand.

Ik zat in een arbeidsconflict in combi met burn- out. Dan ben je niet op je scherpst. Ook totaal geen idee waarin ik verzeild was geraakt. Gelukkig ook geen ervaring mee.
Ik denk dat ik...
Ik denk dat ik behoefte zou hebben aan meer uitleg over gevolg en vervolg van een beslissing
En dan keuze heb.
Maar ik weet niet of dat wel mogelijk is.

Prima, goed geadviseerd en het contact verliep uiterst prettig. ze was goed bereikbaar en heeft zich meer dan enorm goed voor mij ingezet. Contact met secretariaat | telefoniste was daarentegen... Prima, goed geadviseerd en het contact verliep uiterst prettig. ze was goed bereikbaar en heeft zich meer dan enorm goed voor mij ingezet. Contact met secretariaat | telefoniste was daarentegen "kattig", kortaf, onplezierig.

Communicatie, bereikbaarheid, advies & inzet

Begrijpelijk komen jullie pas na betaling voor juridische bijstand "in actie". Maar ik vind het onbegrijpelijk en zeker niet gepast, dat wanneer je na berichtgeving per mail, ik inmiddels al 14... Begrijpelijk komen jullie pas na betaling voor juridische bijstand "in actie". Maar ik vind het onbegrijpelijk en zeker niet gepast, dat wanneer je na berichtgeving per mail, ik inmiddels al 14 dagen wacht op de terugbetaling! Dat je daar als client dan zelf weer achteraan moet bellen, checken etc. is niet ok en geeft ook geen goed gevoel. Mijn scores zullen in deze enquete zeer goed zijn, maar algemene tevredenheid scoor ik laag en het eindoordeel ook, door bovenstaande. Klantvriendelijkheid matig, zie mijn opmerking bij beschrijf uw ervaring met Aegis over secretariaat / telefoniste

ineke

Arbeid beëindiging.
prima geregeld en snel gehandeld.
Goed uitgelegd per mail!

Stephan

Mijn evaluatie en oordeel heeft voornamelijk betrekking op de uitstekende manier hoe hij mij heeft geholpen”

In positieve zin is mij de samenwerking met mijn behandelaar Marc Pasman opgevallen. Een zeer kundige advocaat die actief met mij meedacht en ook de tijd en ruimte nam om tot passende reacties en... In positieve zin is mij de samenwerking met mijn behandelaar Marc Pasman opgevallen. Een zeer kundige advocaat die actief met mij meedacht en ook de tijd en ruimte nam om tot passende reacties en acties te komen richting mijn huidige werkgever. Ook was Marc vaak goed bereikbaar, belde snel terug en kwam hij zijn afspraken na. Marc hield mij waar nodig ook een eerlijke spiegel voor. Dit had ik nodig omdat ikzelf af en toe qua loyaliteit richting mijn huidige werkgever teveel bij deze zaak betrokken was. Samen kwamen we tot prima oplossingen resulterend in een voor mij financieel en inhoudelijk betere beëindigingsovereenkomst. Ik zou Marc zo weer willen inschakelen als advocaat bij een soortgelijk toekomstig arbeidsconflict (waar ik uiteraard niet op zit te wachten ;).

Het na-traject kan naar mijn mening veel strakker. Een voorbeeld is dat ik nu een enquête heb ingevuld (heb hier twee keer over moeten bellen) over jullie dienstverlening en nu ook weer een enquête... Het na-traject kan naar mijn mening veel strakker. Een voorbeeld is dat ik nu een enquête heb ingevuld (heb hier twee keer over moeten bellen) over jullie dienstverlening en nu ook weer een enquête van jullie krijg toegezonden (NB bijna 2 maanden na afronden van mijn dossier, dat is rijkelijk laat). Kortom deze trajecten beter op elkaar afstemmen en jullie vragenlijst eerder versturen (dan krijg je rijkere feedback, nu zijn al best veel ervaringen weggezakt).

Jaap Reineking

Prima! Doet wat je als klant verwacht.

Vlot 1e contact; vervolgens goed ingelezen en adequaat geadviseerd. Ook contact tussen Aegis en contactpersoon werkgever ging prima.

nee

Remco Lengers

Prima in orde.

Degelijk, vriendelijk, goed geadviseerd. Flexibel.

Goede samenwerking. Het verplaatsen in de situatie van de klant, het opstellen van de strategie en de resultaten zijn onder zeer prettige omstandigheden verlopen. Ondanks de lastige periode voor de... Goede samenwerking. Het verplaatsen in de situatie van de klant, het opstellen van de strategie en de resultaten zijn onder zeer prettige omstandigheden verlopen. Ondanks de lastige periode voor de klant weet de advocaat rust en overzicht te houden.

Vermogen zich te verplaatsen in de cases en de situatie van de klant, aan de andere kant de wetgeving en het komen tot een goed resultaat voor de klant.

Enkele mensen zullen het prettig vinden om tussentijds enkele feedback momenten te hebben, maar zoals al aangegeven afhankelijk van de klant. Misschien een idee om de doorlooptijd van de cases... Enkele mensen zullen het prettig vinden om tussentijds enkele feedback momenten te hebben, maar zoals al aangegeven afhankelijk van de klant. Misschien een idee om de doorlooptijd van de cases stappen toe te lichten.

fam.van Vliet

Via onze rechtsbijstandsverzekering kwamen we in contact met u buro. Voor ons was het de eerste contact met een advocatenbureau. Wij hebben het contact als zeer prettig en positief ervaren.Ik was... Via onze rechtsbijstandsverzekering kwamen we in contact met u buro. Voor ons was het de eerste contact met een advocatenbureau. Wij hebben het contact als zeer prettig en positief ervaren.Ik was ook zeer verbaasd daarover dat het mogelijk is alleen via de de mail en soms telefonischcontact onze zaak te kunnen behandelen.
Onze zaak is naar volle tevredenheid zeer netjes afgehandeld en we zijn de advocaat(ik zou graag zijn naam willen noemen maar weet niet of het toegestaan is) meer als dankbaar voor zijn kennis ,zijn diensten en uiteraad met de zeer positieve uitgang in deze zaak. Top!!!

Het hele proces is van begin af aan goed verlopen. Het eerste telefonische contact met de receptioniste als ook met de advocaat hebben we als zeer positief ervaren. De advocaat heeft elke handeling... Het hele proces is van begin af aan goed verlopen. Het eerste telefonische contact met de receptioniste als ook met de advocaat hebben we als zeer positief ervaren. De advocaat heeft elke handeling met ons goed afgesproken.We waren altijd op de hoogte van de stappen die de advocaat ging verrichten.De goede kennis en ook het vermogen om goed te kunnen onderhandelen met de werkgever van mijn man hebben uiteindelijk voor een zeer positief resultaat gezorgd.
We zijn de advocaat hier ook zeer dankbaar voor.

We hebben in onze zaak geen verbeterpunten aan te geven.

E.Smit-Hartholt

Op de afgesproken tijdstip werd er contact met mij opgenomen om het een en ander door te spreken.
Ik werd vriendelijk en behulpzaam geholpen.
Kreeg na afloop een uitgebreide mail met...
Ik werd vriendelijk en behulpzaam geholpen.
Kreeg na afloop een uitgebreide mail met informatie, ook wat ik nu verdere moet ondernemen. Heel plezierig!!

Komt afspraken na.
Vakkundig.
Behulpzaam! Inlevend!

HJ

Zeer goed. Vanaf het moment van mijn eerste telefoontje direct goed geholpen. Vriendelijke medewerkers, mevrouw van der Sijde heeft mij vervolgens goed geholpen. Luisterde aandachtig, was blij met... Zeer goed. Vanaf het moment van mijn eerste telefoontje direct goed geholpen. Vriendelijke medewerkers, mevrouw van der Sijde heeft mij vervolgens goed geholpen. Luisterde aandachtig, was blij met mijn eigen inbreng en andersom was ik blij met haar feedback en acties. Kortom; niks op aan te merken.

Vriendelijk. Kundig. Niet te beroerd om extra informatie te geven als daarom wordt gevraagd. Geduldig.

Nee.