Heldere advisering
Algemene tevredenheid
Snelheid terugbellen
Nakomen van afspraken

J.G. Gruijters

Voor mijn ontslag ronde op mijn werk is de onderhandeling gedaan door Aegis advocaten over mijn vaststellingsovereenkomst

Heel betrokken, goed in het eerlijk laten lopen van het proces en opkomen voor mijn belangen.

BLAAUW

Positief en ondersteunend. Duidelijke adviezen.

Goed meedenkend met client. Goed kunnen verplaatsen in de wens van de client.

Probeer zo der dat het tarief daarmee stijgt toch een moment van persoonlijk contact in het proces op te nemen.

Corrie De Smit

Duidelijk en adequaat

Duidelijkheid en directheid

G.J.J. Nieuwe Weme

Tijdens mijn ontslag als directeur van de Omgevingsdienst Groningen heeft Aegis (Roelf Bossen) mij ondersteunt in het traject

Gedegen advies, kennis van zaken, kennis van de overheidswereld.

N van Mook

Prettig en goed!

Vooral zo doorgaan. Was prettig snel en goed advies!

Via de rechtsbijstand bij Aegis advocaten terecht gekomen wegens een beëindiging van de arbeidsovereenkomst vanuit de werkgever.

Scherp, alert en uitstekende kennis van zaken

I.T. Withaar-Bakker

Begripvol en professionele advocaat, goede communicatie. Luistert goed en geeft goed advies en pakt de zaak accuraat op.

snelle en professionele terugkoppeling, realistisch

Ik heb een fijne en goeie ervaring gehad met Aegis advocaten. Snelle en duidelijke afhandeling van mijn zaak

Snel en duidelijke afhandeling waarbij een extra uitleg geen probleem is.

hc bouwknegt

De samenwerking tussen advocaat en cliënt verliep goed. Alleen houd een kort lijntje met de cliënt ook als de tegenpartij niet meewerkt. Laat weten waar je mee bezig bent en hoe de zaak ervoor... De samenwerking tussen advocaat en cliënt verliep goed. Alleen houd een kort lijntje met de cliënt ook als de tegenpartij niet meewerkt. Laat weten waar je mee bezig bent en hoe de zaak ervoor staat. Verder verliep het goed.

duidelijkheid wat ik kan verwachten, en de vastberadenheid om een goed resultaat te halen

soms wat vaak telefonisch in gesprek ,waarna er soms niet word teruggebeld

Ik ben enorm goed geholpen.

Correct en snel

Niets op aan te merken