Heldere advisering
Algemene tevredenheid
Snelheid terugbellen
Nakomen van afspraken

Ik ben enorm goed geholpen.

Correct en snel

Niets op aan te merken

A van Hunen

Super service! Alles werd perfect uitgezocht, goed uitgelegd en geregeld! Helemaal tevreden over de hulp die ik heb gekregen.

Snel antwoord op vragen.

Janna de Vries-de Vreeze

Ik ben bijzonder goed geholpen bij het opstellen van mijn vaststellingsovereenkomst.

Er is snel gehandeld en er zijn nog punten aangedragen waar ikzelf niet op was gekomen. Wij hadden er nog meer kunnen uithalen, maar dat wilde ik niet en mijn keuze werd gerespecteerd en dat heb ik... Er is snel gehandeld en er zijn nog punten aangedragen waar ikzelf niet op was gekomen. Wij hadden er nog meer kunnen uithalen, maar dat wilde ik niet en mijn keuze werd gerespecteerd en dat heb ik als zeer prettig ervaren.
Later heb ik nog (ongevraagd) een mail ontvangen met advies over wat te doen bij werkloosheid (o.a. wanneer uitkering aanvragen, beginnen met solliciteren, etc.). Zeer attent.

Ik heb te kort van de diensten gebruik gemaakt om daar een antwoord op te kunnen geen. Voor wat betreft het adviseren/onderhandelen over een vaststellingsovereenkomst zie ik geen verbeterpunten.

P.R

Prima ervaring, duidelijk alle vragen en onduidelijkheden beantwoord.

Geen.

R. Post

Goed, professioneel, betrouwbaar

Professionaliteit

Feller onderhandelen

E Veenstra

Na het ontslag is het tussen mij en werkgever correct en naar tevredenheid afgewikkeld door de bemiddeling van de advocaat

C. Westermann

Mijn ervaring was prima

Vriendelijk en helder in de communicatie. Ik had het gevoel dat deze advocaat achter mij stond en bleef staan.

Contact kwam snel tot stand en verliep heel plezierig. Tussentijds uitstekend op de hoogte gehouden van de vorderingen. Uitstekend werk verricht.

Plezierige contacten;
Snelle reactietermijnen;
Goede inhoudelijke behandeling.

jan scholten

Goed en duidelijk advies.
Er wordt niet afgerafeld maar tijd voor genomen.

goed en duidelijk afspraken nakomen

n.v.t

Oane

Erg positief - zeer goed mijn belangen behartigd

Weten hoe het spel werkt