Heldere advisering

i.j. holtman

Snelle adequate hulpverlening

L.M. Arce Betancourt

H. Goor-Kas

Doordat ik in een ontslagprocedure terecht kwam, kreeg ik via Aegis Advocaten toegewezen. Ik ben uitstekend geadviseerd en goed geholpen door mr. Pasman, zodat de hele ontslagprocedure snel... Doordat ik in een ontslagprocedure terecht kwam, kreeg ik via Aegis Advocaten toegewezen. Ik ben uitstekend geadviseerd en goed geholpen door mr. Pasman, zodat de hele ontslagprocedure snel afgehandeld werd. En met goed resultaat.

L.A. Van Uunen

Mij is hulp geboden bij ontslagovereenkomst.

Ivm gedwongen ontslagprocedure rechtsbijstand gehad van één van deze advocaten, erg correct behandeld en prima uitsteknd geadviseerd!

Nee geen één!

Daniel stikkel

Was erg grondig uitgezocht,en een goed advies daarbij.

Snel en kundig.

J. Pieters

Ik ben uitstekend geadviseerd en begeleid na mijn ontslag (boventalligheid). Mijn vaststellingsovereenkomst is goed doorgenomen en op diverse punten aangepast. Aegis heeft dit correct met mijn... Ik ben uitstekend geadviseerd en begeleid na mijn ontslag (boventalligheid). Mijn vaststellingsovereenkomst is goed doorgenomen en op diverse punten aangepast. Aegis heeft dit correct met mijn werkgever afgehandeld. We zijn tot een goede afluitende overeenkomst gekomen. Communicatie was helder, snel en erg prettig.

Prima, conform mijn eigen wensen constructieve contacten en uitkomst bereikt, betreft niet al te ingewikkelde casus

N.v.t

A. Kruize-Venema