Heldere advisering
Algemene tevredenheid
Snelheid terugbellen
Nakomen van afspraken

(Bewerkt)

Goed geholpen. Nam niet altijd de tijd om zaken toe te lichten en naar mij toe te onderbouwen.

Lastig om de website te beoordelen als ik deze niet heb bekeken. Zou geen verplichte vraag moeten zijn!

Prima. Snelle reacties en duidelijke uitleg.

Goed advies & goed resultaat. De advocaat was deskundig & had mijn vertrouwen

Snel en deskundig advies

Goed geholpen

Hulp bij dreigend ontslag

K.E. van 't Zand - Helsloot

Mr M.M. Pasman heeft me daadkrachtig, professioneel en op mensgerichte wijze geholpen bij het vormgeven van mijn vaststellingsovereenkomst. Ik zou hem zeker aanbevelen bij een ander.

Klein punt ter verbetering is dat ik me onvoldoende realiseerde wat mijn voorstel van beëindigingsvergoeding bij mijn werkgever teweeg zou brengen. Hier had ik beter op voorbereid kunnen worden. Klein punt ter verbetering is dat ik me onvoldoende realiseerde wat mijn voorstel van beëindigingsvergoeding bij mijn werkgever teweeg zou brengen. Hier had ik beter op voorbereid kunnen worden.

PS ik heb de website niet bekeken, maar moest een score geven, dus redelijk ingevuld

Bemiddeling tussen werkgever en client.
positieve ervaring

meer doorvragen naar mogelijke benodigde info om de zaak beter te kunnen beoordelen.

Door een reorgansatie binnen het bedrijf waar ik heb gewerkt, ben ik boventallig geraakt. Ik wilde de papieren over vertrekpremie e.d. laten checken op juistheid. Ik werd zeer snel en vakkundig... Door een reorgansatie binnen het bedrijf waar ik heb gewerkt, ben ik boventallig geraakt. Ik wilde de papieren over vertrekpremie e.d. laten checken op juistheid. Ik werd zeer snel en vakkundig geholpen.

Soms wat onduidelijk.
Wie wacht er nu op antwoord en hoe lang.
Wellicht fijn om een tijdsbestek met elkaar af te spreken. Voor hoe laat en welke dag hebben we weer contact!