Gemeente Sittard-Geleen

Je wordt op fijn tempo meegenomen in de implantatie fase waar ons bedrijf nu in zit

Goedemorgen Marion,
Goed om te horen! Daar doen we het voor.
Groet,
Jasper

Wiertz Company

Prettig werken, functioneel

Humanitas Onder Dak

Fijne service, mooie parkeergelegenheid en mooie aangeklede inrichting door het hele gebouw. Mooie voorzieningen. Qua eten en drinken wordt er goed voor je gezorgd. Genoeg en voldoende keuze.... Fijne service, mooie parkeergelegenheid en mooie aangeklede inrichting door het hele gebouw. Mooie voorzieningen. Qua eten en drinken wordt er goed voor je gezorgd. Genoeg en voldoende keuze. Tijdens de pauze wordt er piano gespeeld. Aan de ene kant erg leuk maar soms ook erg onrustig ik kan mijn medestudenten niet goed verstaan en dat vind ik wel jammer, want juist in de pauzes kun je een beetje sparren met elkaar.

Goedemorgen,
Goedemorgen,
Bedankt voor het mooie compliment. Jammer dat je een beetje last hebt ondervonden van onze pianist. Hopelijk heb je toch nog wel een beetje kunnen sparren met je medestudenten.
Groet,
Jasper

Willemsen de Koning

Ttttttt

Waardeloos systeem

Beste Sonja,
Wat vervelend dat je dit ervaart met onze software. Waar loop je precies tegenaan? We helpen je graag verder.