Natasa

Slecht. Nieuwe telefoon aangeschaft met ander telefoonnummer. Vanaf dat moment kan ik mijn loonstroken niet meer inzien. Gebeld naar Afas. Ze weten niet hoe ik weer toegang kan krijgen. Hmmmmm

Reactie AFAS Software:

Beste Natasa, Wat vervelend dat je geen goede ervaring hebt met de app door je nieuwe telefoon. Wij helpen je graag verder met inloggen en hebben je hierover per e-mail benaderd. Met vriendelijke... Beste Natasa, Wat vervelend dat je geen goede ervaring hebt met de app door je nieuwe telefoon. Wij helpen je graag verder met inloggen en hebben je hierover per e-mail benaderd. Met vriendelijke groeten, AFAS Support

Eerste keer ingelogd ,ging goed en daarna een drama met inloggen

Reactie AFAS Software:

Vervelend om te horen dat je problemen ervaart om in te loggen. Op deze pagina (https://help.afas.nl/vraagantwoord/NL/SE/98072.htm) vind je alle mogelijke problemen met inloggen en de oplossing... Vervelend om te horen dat je problemen ervaart om in te loggen. Op deze pagina (https://help.afas.nl/vraagantwoord/NL/SE/98072.htm) vind je alle mogelijke problemen met inloggen en de oplossing daarbij uitgewerkt. Wil je het nog eens proberen? We horen graag of het gelukt is.

Drama. Ontoegankelijk

Beste heer of mevrouw,
Beste heer of mevrouw,
Wat vervelend dat dit je ervaring is met onze software. Graag komen wij met je in contact om je verder te helpen. Als we weten waar de schoen wringt kunnen we je met een paar tips al goed op weg helpen. Reageren kan naar marketing@afas.nl of 033-4341800

Wezenlijke verbetering ten opzichte van onze vorige leverancier.

Henk

Wat een rampzalig bedrijf. Overweeg je om AFAS aan te schaffen voor je bedrijf? Doe het niet.. Of ervaar het zelf en bel de support afdeling maar een keer. Alle nieuwe medewerkers beginnen daar en... Wat een rampzalig bedrijf. Overweeg je om AFAS aan te schaffen voor je bedrijf? Doe het niet.. Of ervaar het zelf en bel de support afdeling maar een keer. Alle nieuwe medewerkers beginnen daar en ze weten absoluut niets! Wanneer ze de vraag niet kunnen beantwoorden zeggen ze doodleuk.. Ja dat kunnen wij niet daarvoor moet je service inhuren. Het betrof een simpele vraag over een workflow! Ik heb ervaring met Topdesk.. een wereld van verschil. Ja afas zo kan het ook..

stefan nuberg

Wij gebruiken al enkele jaren AFAS, we hebben 2 bedrijven, 1x in de installatiebranche. Met dit laatste bedrijf gaan we vanaf 2020 over naar nieuw software na jaren vragen en verzoeken voor... Wij gebruiken al enkele jaren AFAS, we hebben 2 bedrijven, 1x in de installatiebranche. Met dit laatste bedrijf gaan we vanaf 2020 over naar nieuw software na jaren vragen en verzoeken voor functionaliteiten, altijd schuiven ze partners naar voren maar met wederom heel veel kosten en een extra licenties. Vandaag weer voor de zoveelste keer met 9 man niet kunnen werken vanwege een storing om gek van te worden en altijd wel begrip, maar hier koop je niets voor als organisatie. Het moet gewoon functioneren, met ons andere bedrijf zullen we in 2021 van afas afstappen.

Ik heb nu een jaar ervaring met Profit 10. Dat is AFAS' 'online' applicatie (wat gewoon Citrix is). Het mist een enorme hoeveelheid functionaliteit die bij andere accounting software (zelfs de... Ik heb nu een jaar ervaring met Profit 10. Dat is AFAS' 'online' applicatie (wat gewoon Citrix is). Het mist een enorme hoeveelheid functionaliteit die bij andere accounting software (zelfs de goedkopere) gewoon standaard is. Het inrichten van een administratie is tijdrovend en vereist grondige kennis van het pakket. Dat kan je opdoen door ervaring (duurt lang) of door erg dure cursussen. Er is geen app voor ons of voor clienten. Uploaden van documenten is omslachtig en het simpelweg invoeren van een factuurtje heeft een erg gedateerde look en feel. De helpdesk is erg vriendelijk en ook bij cursussen maken ze je onderdeel van de Afas familie. Dat is meteen de kracht van ze: vriendelijkheid. De software (sorry daar draait het om) is old school