Niet te bereiken deze toko

Reactie AFAS Software:

Geachte heer Spaargaren, Inmiddels hebben wij zowel per e-mail als telefonisch contact met elkaar gehad en heeft u te kennen gegeven uw weg binnen AFAS gevonden te hebben.

Daan

Fijn bedrijf - hebben wel wat storingen gehad maar gaan er dan goed mee om.
Fijn bedrijf - hebben wel wat storingen gehad maar gaan er dan goed mee om.
Unieke feature zijn hun Succesmanagers die ons gratis blijven helpen. Waarom ze dat niet eerder hadden snap ik alleen niet, want hierdoor maak je klanten blijer dan met taart en gratis kaartjes.

Bouwbedrijf Rijk

Vroeger was de doorlooptijd van uitvoering tot en met factureren vrij lang. Daar gingen soms maanden overheen. Nu duurt dit traject hooguit drie weken. Dat betekent dat we sneller kunnen factureren... Vroeger was de doorlooptijd van uitvoering tot en met factureren vrij lang. Daar gingen soms maanden overheen. Nu duurt dit traject hooguit drie weken. Dat betekent dat we sneller kunnen factureren en dus ook sneller ons geld binnen hebben. Ik durf te beweren dat we met onze oude software niet de margecijfers zouden hebben gehaald die we nu halen met AFAS. Met die oude software zouden we meer administratieve mensen nodig hebben gehad.

Rene

Afas werkt niet goed, gaat vaak fout met inloggen zodat er niet optimaal mee gewerkt kan worden. Printers die niet gevonden worden of dat er hele dag en niet mee gewerkt kan worden.
De...
De wachttijd in de klantenservice is erg lang en heb al regelmatig gehad dat ik niet direct geholpen kan worden. Daarbij is het erg duur t.o.v. andere boekhoudpakketten. Ook het gebruiksgemak laat zeer te wensen over.

9 van de 10 keer de laatste 4 weken onmogelijk om in te loggen. Kortom je kan dan helemaal niets, deze storingen kunnen ook 2 a 3 dagen duren. Dat betekent 2 a 3 dagen geen orderverwerking, geen... 9 van de 10 keer de laatste 4 weken onmogelijk om in te loggen. Kortom je kan dan helemaal niets, deze storingen kunnen ook 2 a 3 dagen duren. Dat betekent 2 a 3 dagen geen orderverwerking, geen facturering geen inzicht in voorraden etc. Kortom drama, ik zal dan ook niemand adviseren in zee te gaan met AFAS

We hebben duidelijk gekozen voor papierloos werken en AFAS. Ik ben tevreden over de ondersteuning van AFAS. Ik maak bijvoorbeeld dankbaar gebruik van de kennis en ervaring van de Succesmanagers.

Erg vriendelijk, kundig en je wordt enorm hartelijk ontvangen.

Acht jaar gewerkt met AFAS off-line. De overstap naar on-line in 2017 werd mij te duur.
Werk nu met een ander software aanbieder = 75% goedkoper.
Deze overstap had ik al veel eerder moet...
Werk nu met een ander software aanbieder = 75% goedkoper.
Deze overstap had ik al veel eerder moet overwegen. AFAS wordt bij mij nooit meer overwogen.

Zeer tevreden, werk al jaren met Profit, de ontwikkeling is prettig alsmede de gebruiksvriendelijkheid! Top, ga zo door.