Richard Bender

Snelle en goede service.
Bedrijf denkt met je mee.

Reactie AfbouwTotaal BV:

Hé Richard, goed om te zien dat je zo tevreden bent met onze service! Hopelijk kunnen we je snel weer van dienst zijn.

Lucid Detailing

Fantastische klantenservice die constant klaar staan om bij te sturen bij een berekening of het plaatsen van een bestelling. Veel keuze is een natuurlijk een plusplunt, maar kwaliteit van de... Fantastische klantenservice die constant klaar staan om bij te sturen bij een berekening of het plaatsen van een bestelling. Veel keuze is een natuurlijk een plusplunt, maar kwaliteit van de artikelen die wij beteld hebben (vier volledige systeemplafonds met ledpanelen) staat voorop. Kortom, wij blijven bestellen bij AfbouwTotaal.

Reactie AfbouwTotaal BV:

Bedankt voor je goede review! We zijn blij om te zien dat je tevreden bent met onze klantenservice en de kwaliteit van de producten. Jullie vertrouwen betekent veel en we kijken ernaar uit om je in... Bedankt voor je goede review! We zijn blij om te zien dat je tevreden bent met onze klantenservice en de kwaliteit van de producten. Jullie vertrouwen betekent veel en we kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn!

Evelien de Haas Fotografie

Wij zijn erg blij met het materiaal dat we gekregen hebben om het plafond in onze homeoffice te kunnen plaatsen.

Hé Evelien,
Hartelijk dank voor je geweldige beoordeling en de 10/10! We zijn blij dat je zo tevreden bent met onze producten en hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn.

Geert Vercauteren

Aangenaam contact en hulpvaardig

Reactie AfbouwTotaal BV:

Hé Geert, Bedankt voor je goede review! Fijn dat je zo tevreden bent met onze klantenservice. Hopelijk mogen we je snel weer helpen.

Ger Aben

Onze bestelling van 3 pakketten met plafondpanelen werd de dag direct na de bestelling al bezorgd. Helaas bleek dat er veel platen beschadigd waren in een van de pakketten. Na mijn email reclamatie... Onze bestelling van 3 pakketten met plafondpanelen werd de dag direct na de bestelling al bezorgd. Helaas bleek dat er veel platen beschadigd waren in een van de pakketten. Na mijn email reclamatie werd dit vriendelijk, snel en naar volle tevredenheid opgelost.

Reactie AfbouwTotaal BV:

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij te horen dat de levering snel was en dat we het probleem met de beschadigde plafondpanelen naar volle tevredenheid hebben kunnen oplossen.

Eveline

Mooie platen en ledpanelen

Reactie AfbouwTotaal BV:

Hé Eveline, bedankt voor je review! Goed om te zien dat je tevreden bent met onze producten. We hopen je snel weer te mogen helpen.

Frank

Pakket, en dus ook de inhoud op de hoeken beschadigd.

Reactie AfbouwTotaal BV:

Bedankt voor uw review! Wat jammer om te horen dat er een aantal hoeken beschadigd zijn. Passen deze nog wel in uw systeemplafondprofiel zonder de schade te zien? Zo niet dan horen wij dat graag en... Bedankt voor uw review! Wat jammer om te horen dat er een aantal hoeken beschadigd zijn. Passen deze nog wel in uw systeemplafondprofiel zonder de schade te zien? Zo niet dan horen wij dat graag en gaan we kijken naar een passende oplossing.

Vugs Beheer BV

Goed advies gekregen, bestelling gedaan en kon deze direct daarna ophalen.
Keurig bedrijf, vriendelijke mensen, zeker aan te bevelen.

Reactie AfbouwTotaal BV:

Bedankt voor je goede beoordeling! Fijn om te zien dat onze service je zo heeft geholpen. Hopelijk mogen we je snel weer van dienst zijn.

Cappoen construct

Heel tevreden!
Snelle reactie bij een vraag of wijziging!
Zeer flexibel en vriendelijk.
Bedankt!

Reactie AfbouwTotaal BV:

Bedankt voor je review! Goed om te zien dat je tevreden bent met onze klantenservice, hopelijk mogen we je snel weer van dienst zijn.

Van der Zwan Timmer -& Onderhoudsbedrijf

Goed bedrijf, geeft kundig advies en levert zeer snel en netjes het materiaal. Een dikke pluim

Reactie AfbouwTotaal BV:

Bedankt voor je goede beoordeling! Goed om te zien dat je tevreden bent met onze levertijd. Hopelijk mogen we je snel weer van dienst zijn.