Bart W.

Betrouwbaar, vriendelijk en behulpzaam.

Reactie AfbouwTotaal BV:

Hé Bart, bedankt voor je 10/10 beoordeling! We zijn erg blij om te zien dat onze service zo gewaardeerd wordt, we kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn.

Sander

Zeer positief. Vriendelijke klantenservice, en bestelde producten lagen zeer snel klaar voor ophaling.

Reactie AfbouwTotaal BV:

Hé Sander, Bedankt voor je positieve review! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze klantenservice en de snelle afhandeling van je bestelling. We hopen je snel weer te mogen helpen.

Bert

Pakket kwam beschadigd binnen

Reactie AfbouwTotaal BV:

Bedankt voor uw review! Inmiddels hebben we met u contact gehad over bovenstaande beoordeling en aangegeven het te betreuren dat uw pakket beschadigd is geleverd. Ter compensatie hebben we u... Bedankt voor uw review! Inmiddels hebben we met u contact gehad over bovenstaande beoordeling en aangegeven het te betreuren dat uw pakket beschadigd is geleverd. Ter compensatie hebben we u gevraagd of we het bedrag van de beschadigde plaat mochten crediteren en u een kortingscode aan konden bieden voor een eventuele volgende bestelling. Hier deed u vooralsnog geen beroep op. In ieder geval veel succes gewenst met uw aankoop en hopelijk tot een volgende keer!

Ozdemir holding bv

Snel klaargelegd voor ophalen ben tevreden

Reactie AfbouwTotaal BV:

Hartelijk dank voor je positieve review en goede beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service. Hopelijk mogen wij je snel weer van dienst zijn.

Elektra Ray

Snel met reageren
Goed advies
Alleen jammer dat je maar 2 weken hebt om je spullen te retourneren als blijkt dat je teveel hebt

Reactie AfbouwTotaal BV:

Bedankt voor uw review! Helaas moeten wij een limiet stellen qua tijd dat producten te retourneren zijn. Met 2 weken is hier in principe denken wij voldoende tijd voor. In het verleden hebben wij... Bedankt voor uw review! Helaas moeten wij een limiet stellen qua tijd dat producten te retourneren zijn. Met 2 weken is hier in principe denken wij voldoende tijd voor. In het verleden hebben wij hier namelijk slechte ervaringen mee gehad. In ieder geval veel succes gewenst met uw aankoop en hopelijk tot een volgende keer!

Comet

Vriendelijk en lekker snel

Reactie AfbouwTotaal BV:

Bedankt voor uw geweldige beoordeling! We zijn blij dat je onze snelle service en vriendelijkheid waardeert. Graag tot een volgende keer!

Voorthuijzen timmer en onderhoudsbedrijf

Vlotte communicatie, goede prijs kwaliteit verhouding

Reactie AfbouwTotaal BV:

ontzettend bedankt voor uw perfecte score! Fijn dat je tevreden bent over onze communicatie en prijs-kwaliteitverhouding. We hopen je snel weer van dienst te zijn!

Lenters Beheer

Goede communicatie met de verkoop afdeling. Snelle correcte levering, goede materialen.

Reactie AfbouwTotaal BV:

Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij dat u tevreden bent met onze service en producten. We hopen u snel weer te mogen helpen!

Totaal Gebouwbeheer BV

Super netjes en snel geleverd

Reactie AfbouwTotaal BV:

Fijn om te zien dat u zo tevreden bent met onze bezorg service, we waarderen je reactie enorm!

Glasindustrie van Putten B.V.

Duidelijke communicatie en snelle levering!

Reactie AfbouwTotaal BV:

Bedankt voor je review, Glasindustrie van Putten B.V.! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze communicatie en levering.