Goede ervaring.
Betrouwbaar bedrijf.
Had naar de mogelijkheid geinformeerd, ofdat ik het zeil eventueel om zou kunnen ruilen,
omdat ik twijfelde bij ontvangst dat het zeil niet...
Goede ervaring.
Betrouwbaar bedrijf.
omdat ik twijfelde bij ontvangst dat het zeil niet te zwaar voor mij was.
Kreeg gelijk per mail bericht dat ruilen mogelijk was.
Heb het zeil naderhand toch gehouden maar ik waardeer het ten zeerste dat deze omruilmogelijkheid mij geboden was.

als je het zeil hebt gekocht laten ze je achteraf niet zitten maar geven service .

Er is geen duidelijke homeknop.
De homeknop zit n.l. verstopt achter het logo " afdekzeil-kopen.nl

Het zeil wat ik besteld heb ziet er prima uit. Ik had de verkeerde kleur besteld maar door 1 mail was het in orde . Prima

Goede info

t van de kamp

Oke

makkelijk

nee

Peter Somers

Voor de eerste keer besteld en suppersnel geleverd, de afdekzeilen voldoen aan mijn verwachting.

Wolters

Goede info goede site snelle levering zeer tevreden

Er zou duidelijk bij bestelling vermeld moeten worden dat iets speciaal op maat wordt gesneden en dat het dus niet terug te sturen is

Ruud Kocabas

1ste aankoop, goed geregeld. Prima product en prijs.

Prijs en keuze zijn goed.

De verzending via DPD is bijzonder slecht. DPD leverd onaangekondigd 1 maal. Een 2e poging blijft uit.Dan moet ik mijn spullen ophalen en dat is nou juist niet wst ik wil.
Heel jammer.

Geen probleem gehad bij de bestelling

snelle levering

het zou handig zijn als er een relatie gelegd zou worden tussen de afmeting(lxb) van de aanhanger en de afm. van het afdeknet

Eenvoudig om te bestellen, vlotte afhandeling

Goede duidelijke website. Snelle levering