G.Germs

Afdekzeil gekocht om de boot mee af te dekken.

Duidelijke website welke eenvoudig in gebruik is.

Nee, ga zo door!

M. Derikx

Aanvraag offerte is heel goed verlopen, levertijd zou ongeveer 3 weken duren. Inmiddels een maand verder en nog geen reactie gehad. Vervolgens gemaild, geen reactie. Daarna gebeld en zouden ze... Aanvraag offerte is heel goed verlopen, levertijd zou ongeveer 3 weken duren. Inmiddels een maand verder en nog geen reactie gehad. Vervolgens gemaild, geen reactie. Daarna gebeld en zouden ze nakijken en nog steeds niets gehoord. Ik snap best dat de spullen later kunnen komen en dat is in principe ook geen probleem. Het zou wel netjes zijn als je een terugkoppeling krijgt en zeker als je ernaar vraagt.

Makkelijk bestellen en snelle levering van de juiste goederen

Duidelijk communicatie

Goede service

leo

dan krijg je reactie dat kleine krasjes niet te voorkomen zijn maar het zijn geen kleine krasjes Zeer slecht als je een klacht hebt dan word er niet gereageerd dan moet je eerst bellen
er zit een scheurplek in en slijp puntjes het lijkt wel gebruikt

Claeys Geert

Vlotte werking voor bestelling en betaling, super product en zeer vlugge levering

Supersnelle service, alleen jammer dat er bij het net geen elastiek zat.

Snel

Betere omschrijving

Fleur Tervooren

Snel besteld en snelle levering maar geen duidelijke omschrijving wat je krijgt. Ik heb gebruikt vrachtwagenzeil besteld en het is met recht gebruikt. Er zitten gaten in en is ontzettend vies.... Snel besteld en snelle levering maar geen duidelijke omschrijving wat je krijgt. Ik heb gebruikt vrachtwagenzeil besteld en het is met recht gebruikt. Er zitten gaten in en is ontzettend vies. Eigenlijk heb ik er niks aan. Als ik dit had geweten met bestellen dan had ik naar iets anders gezocht.

Clevers

Was heel in orde