wilken

Goed netjes correct afgehandelt

Snelle levering duidelijke website.

Twee maal een bestelling gedaan beide keren zeer tevreden over de behandeling en levering.

Erik

Snelle levering binnen 2 dagen.

Hubje

Een levering zoals het hoort, erg fijn dat je de bezorging geheel kunt volgen zodat je indien je wilt
wellicht de chauffeur kunt onderscheppen.

v/d Plas

Hartelijk bedankt voor de super snelle levering van de EVO-FLOOR.
Hartelijk bedankt voor de super snelle levering van de EVO-FLOOR.
Deze vloer is vorige week gelegd in onze voortent , volgens mij is deze beter dan die van Isabella en ook andere kampeergasten hadden interesse ,goed teken dus.wat ons betreft zeer zeker een aanrader
H Gr Bert.

Goede website. Snel gevonden wat we hebben wilden.

Tevreden klant

Besteld via website. Informatie daarop was duidelijk. Bestelproces verliep goed.
Melding voor ?? uur besteld volgende dag na 17 uur in huis klopte niet. Dat werd een dag later. Voor mij geen probleem. Track en trace meldingen waren prettig.
Goed product, netjes verpakt.

Bestelproces en betaling op website.

De levertijd. Stel dat met 1 dag bij dan schep je geen verwachtingen die je niet waarmaakt.

Komt afspraken na.

Marvin Rosier

Snelle levering!
Helaas vermoedelijk tijdens transport twee vloertegels kapot geraakt.