Marga

Ik heb een zeil met wat toebehoren besteld en de volgende dag was het allemaal in huis. mijn ervaring is dus prima.

Leirs Filip

Er was een probleem met onze bestelling maar een telefoontje en een mailtje later werd het probleem onmiddellijk rechtgezet. Dus ook de naservice is prima in orde. Een aanrader!

Susan Pasman

Snelle levering, goed verpakt, Prima verzendinfo

Heel snel. Helemaal top.

Patriek

(Bewerkt)

Op dit moment nutteloos want het product is goed maar de handeling die ik er mee wil doen blijkt verboden. Een goede gasnippel voor 30 euro. Maar momenteel ben ik in onderzoek want er zijn volgens... Op dit moment nutteloos want het product is goed maar de handeling die ik er mee wil doen blijkt verboden. Een goede gasnippel voor 30 euro. Maar momenteel ben ik in onderzoek want er zijn volgens de leverancier toch stations waar je met deze nippel de gasfles mag tanken. Word vervolgd.

robert 't Hart

(Bewerkt)

Wisselend het bestellen ging erg lastig ik kreeg steeds de melding dat ik niets besteld had terwijl er wel wat in mijn winkelwagen lag. betalen met een creditcard lukte niet wel met ideal maar... Wisselend het bestellen ging erg lastig ik kreeg steeds de melding dat ik niets besteld had terwijl er wel wat in mijn winkelwagen lag. betalen met een creditcard lukte niet wel met ideal maar hoewel ik betaald had kreeg ik nog steeds de melding dat ik niets besteld had

Jacques Vossen

Goed en niet goed. Website is duidelijk en dus ook een product besteld - Tarp van 4 x 5 m in stevig materiaal. Dit werd correct geleverd, echter in de verkeerde kleur. Kijken hoe we dit oplossen,... Goed en niet goed. Website is duidelijk en dus ook een product besteld - Tarp van 4 x 5 m in stevig materiaal. Dit werd correct geleverd, echter in de verkeerde kleur. Kijken hoe we dit oplossen, maar ik ga ervan uit dat zij dit zullen corrigeren.

Kristel de pauw

De dienstverlening us super verlopen maar wij zijn zeer ontgoocheld over het product . Wij kochten een wit afdekzeil aan om op te hangen . Na twee dagen te hangen volgens de voorschriften , zijn de... De dienstverlening us super verlopen maar wij zijn zeer ontgoocheld over het product . Wij kochten een wit afdekzeil aan om op te hangen . Na twee dagen te hangen volgens de voorschriften , zijn de ringen doorgescheurd en zijn wij genoodzaakt een nieuw aan te kopen .

Reactie Afdekzeil-kopen:

Beste,
Beste,
De manier van ophangen is hier doorslaggevend en U kunt uiteraard niet even een zeil van 120 m2 ophangen aan enkele ringetjes door er een touw doorheen te halen. Als er wind staat is het een oppervlak van 120 m2 wat wind gaat vangen en wat dan dus alle krachten verdeeld op de enkele ringen die u heeft gebruikt.
We hopen dat het andere zeil het langer uithoudt door de tips die we u hebben toegemaild.
HoRoLa

Parapep

Slecht !
In de Webwinkel staan RVS zeilringen. Gegalvariseerd ontvangen. Antwoord per mail was; sorry voor het ongemak.
Telefonisch contact leerde mij dat er al heel lang geen RVS...
Slecht !
Telefonisch contact leerde mij dat er al heel lang geen RVS zeilringen meer bleken te zijn.
Waarom staat dan deze voorraad niet op nul zodat er niet meer besteld kan worden (minimaal normaal toch ?). Beter nog waarom is het artikel gewoon niet uit het bestand gehaald.
Nu meer dan 2 weken later staan de RVS ringen nogsteeds op de site. Ik heb de verkeerde ringen meteen terug gestuurd en nog steeds geen geld retour !

Reactie Afdekzeil-kopen:

Beste hr. Parapep,
hartelijk dank voor uw feedback. We gaan de benaming van het product aanpassen.
Dit was ons eerder niet opgevallen en konden we dus ook niets voorkomen.
Uw...
Beste hr. Parapep,
hartelijk dank voor uw feedback. We gaan de benaming van het product aanpassen.
Dit was ons eerder niet opgevallen en konden we dus ook niets voorkomen.
Uw terugbetaling incl. de verzendkosten gaat deze week nog plaats vinden.
We hopen u toch nog op een goede en nette manier geholpen te hebben en we hopen dat u de juiste ringen ergens anders kunt krijgen.
Excuses voor het ongemak.
Met vriendelijke Groet,
HoRoLa

Middendorp

n.v.t.

vrijdag de bestelling geplaatst en kreeg melding dat het de volgende dag (zaterdag) geleverd zou worden helaas zijn jullie dit niet nagekomen.