Jelmer

(Bewerkt)

Waardeloze website

De website is duidelijk en veelbelovend, hoewel de mogelijkheden voor bestelling zijn beperkt, in vergelijking met wat de bedrijf kan echt doen. De reactietijd was nogal lang, en zonder te weten of... De website is duidelijk en veelbelovend, hoewel de mogelijkheden voor bestelling zijn beperkt, in vergelijking met wat de bedrijf kan echt doen. De reactietijd was nogal lang, en zonder te weten of mijn mails waren echt gelezen of niet. Op een gegeven moment dacht ik dat ik moest ergens anders gaan bestellen en op het nippertje kwam de reactive. Jammer, want het geeft een minder geode impressive van wat echt deze bedrijf in staat is. Eindelijk zijn ze echt vriendelijk en kundig, en ik ben blij dat ik heb hier bested. De zeilen zijn in geode orde gearriveerd en de kwaliteit van materialen en de afwerking is wat ik had gehoopt. Enige minpunt is dat ze zijn gevouwen geweest en dat nu op de zeilen zijn er wat diepe vouwlijnen, en ik hoop dat ze met de tijd weggaan.

M

09-06 `s Ochtends bestelling geplaatst; >€50,00 + €4,95 verzendkosten. 09-06 `s Middags "verzonden", geen track&trace. 13-06 Maar eens een mailtje verzonden. 14-06 Reactie: excuus en opnieuw... 09-06 `s Ochtends bestelling geplaatst; >€50,00 + €4,95 verzendkosten. 09-06 `s Middags "verzonden", geen track&trace. 13-06 Maar eens een mailtje verzonden. 14-06 Reactie: excuus en opnieuw "verzonden", opnieuw geen track&trace. 15-06 pakket ontvangen.

Matig, zeker geen eerste keus voor een volgende bestelling.

Reactie Afdekzeil-kopen:

Beste Multiplexx,
Beste Multiplexx,
Wij zijn helaas ook afhankelijk van de service en snelheid van de pakketdiensten. Daar gaat ook wel eens wat fout of er raakt een pakketje zoek. Dit is niet de kwaliteit die u van ons gewend hoeft te zijn. We hopen dat u alsnog wel tevreden bent over onze producten en dat we u nog eens mogen verwelkomen in 1 van onze webshops.
Met vriendelijke Groet,
HoRoLa

Darline Coussement

Voor de eerste keer een bestelling op maat geplaatst...iets waarvoor ze in België blijkbaar geen tijd hadden of het projectje te klein was...hebben ze hier bij PVC.Tarp wel kunnen realiseren. Voor de eerste keer een bestelling op maat geplaatst...iets waarvoor ze in België blijkbaar geen tijd hadden of het projectje te klein was...hebben ze hier bij PVC.Tarp wel kunnen realiseren.
In 1 week tijd geleverd en alles perfect in orde.
Dikke duim voor zowel service, communicatie als kwaliteit !!! ??

schouren

Via website besteld en dit is zonder problemen gegaan

Goede en snelle levering.
Door duidelijkeinformatie vooraf en correcte informatie

Goede communicatie over product en levering

Betrouwbare site, goede producten en vlotte afhandeling.

Snelle levering en fijn op de hoogte gehouden

Heb het bestelde product nog niet ontvangen