Snelle afhandeling van de bestelling en verzending.

Postpakket nog niet ontvangen . De leus: "Vandaag voor 5 uur besteld, de volgende dag bezorgd " gaat niet op. Dan had het dinsdag bezorgd moeten worden. Nu is het donderdag en er is nog steeds... Postpakket nog niet ontvangen . De leus: "Vandaag voor 5 uur besteld, de volgende dag bezorgd " gaat niet op. Dan had het dinsdag bezorgd moeten worden. Nu is het donderdag en er is nog steeds niets dus...... Ik de k dat het bedrijf misschien wel goed is, maar de bezorgdienst laat het afweten .

MF

Snelle levering, goed verpakt en adequate communicatie.

Woningontruiming Ruttenberg Eemnes

Zeer goed

Betaalbaar en super snel binnen.

Kleine bestelling gedaan, pakje kon naar bleek gewoon door de brievenbus, PVC-tarp rekent echter doodgewoon € 4,95 verzendkosten. Beetje jammer hoor.

Reactie Afdekzeil-kopen:

Beste hr. Bloemink,
Beste hr. Bloemink,
Jammer dat u zo negatief bent over onze service. We hebben gewoon als standaard dat alle pakketten voor slechts €4,95 verzonden worden en dat alle orders met een waarde van meer dan €99,- gratis verzonden worden. (of terwijl, wij betalen de verzendkosten)
Ook is het zo dat een brievenbuspakketje iets van 3,84 kost (dus hier zouden we dan 1 euro (minus btw = iets van 79 cent aan over zouden houden.) Dit zijn we dan wel kwijt aan inpakmateriaal.
Op Pakketten die als normaal pakket verzonden worden leggen we dus dik op toe. *(verzendkosten bij de Post is al snel €13,90 o.i.d.)
Maargoed, ik begrijp uw stelling. Maar helaas kunnen we niet voor elk pakket de exact daadwerkelijke kosten voor berekenen.
U wist tenslotte dat het verzenden €4,95 zou kosten en toch heeft u besteld. (hoe het dan bij u komt is niet van belang toch? --> zelf rijden, pakketdienst, met helicopter of hoe dan ook....)
Hopelijk begrijpt u ons als webshop zijnde ook.
Met vriendelijk groet,
HoRoLa

HGO

Duidelijke communicatie en snelle levering.
Absoluut aan te raden

PICCOZ Eva

Awesome product, quick and nice efficacity! thank you

janssens

Bestelling geplaatst