Duidelijke website. Nette prijzen.

Duidelijke info op de site.

Prijzen zijn incl. verzending. Dat kan voordelig zijn maar bij grotere aantallen niet meer. Bij de verzendinfo op de website staat overigens dat wel verzendkosten berekend worden. Bij het aanmaken... Prijzen zijn incl. verzending. Dat kan voordelig zijn maar bij grotere aantallen niet meer. Bij de verzendinfo op de website staat overigens dat wel verzendkosten berekend worden. Bij het aanmaken van de bestelling krijg je direct al twee mails dat de bestelling ontvangen is en dat de betaling gestart is terwijl je nog niet klaar bent met bestellen dat werkt verwarrend. Ook krijg je direct een mail dat de bestelling verzonden is maar dat betekend alleen dat de bestelling verwerkt wordt. De link in deze mail om de bestelling te volgen werkt ook niet

Cees Bruin

Kwaliteit van de geleverde folie voldoet geheel aan onze verwachting.
Uitstekend product.

a noordijk

Prima sevice snelle levering

Erik

Prima Service, super snelle levering...

Levering is enorm snel...

Manon Schipper

Goed/snel

Jo Driessen

Ondanks dat er iets misging bij het verzendbedrijf,n zeer goed en correct geholpen door PVS-tarp.com.
Bestelling afgeleverd als afgesproken. Perfect

(Bewerkt)

Levering correct afgehandeld.

Chrissie

Via de webshop enkele marktkraamklemmen besteld. Deze werden de volgende dag bezorgd, maar helaas was de bubbeltjesenvelop waarin de klemmen zaten opengescheurd. Het aantal klemmen was gelukkig... Via de webshop enkele marktkraamklemmen besteld. Deze werden de volgende dag bezorgd, maar helaas was de bubbeltjesenvelop waarin de klemmen zaten opengescheurd. Het aantal klemmen was gelukkig conform bestelling, alleen 1 klem had beschadigingen opgelopen aan de verf. Hier zaten enkele krassen op. Na mijn melding hierover werd alleen gevraagd of de klem nog werkte. Ja, dat deed hij en daarmee was de kous af. Voor een volgende keer had ik voorgesteld de klemmen anders te verpakken bv in een brievenbusdoos. Dat idee werd positief ontvangen. Echter naar mij toe is er geen geste gedaan wat ik niet zo netjes vind; niet eens een sorry.

Gratis verzending. Goede prijsstelling.

Als een klant melding maakt van een gebrekkige levering waarbij schade is opgelopen aan het product, zou je hier wel iets tegenover kunnen stellen in de vorm van compensatie. In de eerste plaats is... Als een klant melding maakt van een gebrekkige levering waarbij schade is opgelopen aan het product, zou je hier wel iets tegenover kunnen stellen in de vorm van compensatie. In de eerste plaats is een sorry voor het ongemak heel normaal lijkt me. Daarnaast zou een nieuwe klem of een geld-terug-aanbod voor de beschadigde klem wel op zijn plaats zijn.

van est

Zeer vriendelek geholpen

Ik heb eigenlijk nog geen ervaring met het bedrijf, maar het werkt wel mee, kreeg direct antwoord op mijn vraag