Henny Nieuwland

Misschien ben ik te veel verwend, maar ik had eigenlijk een bevestigingsmail verwacht na mijn bestelling.
Liever had ik mijn bestelling op een rol gehad, gezien er nu vouwen in zitten, dat is wel jammer.

Reactie Afdekzeil-kopen:

Beste hr. Nieuwland,
Hartelijk dank voor uw reactie.
Beste hr. Nieuwland,
Hartelijk dank voor uw reactie.
Qua bevestigingsmail, gebeurd dit normaal wel degelijk (automatisch zelfs). Waarom dit bij u niet het geval is geweest, kan ik u niet zeggen ? Misschien een typefoutje in uw mailadres?
Heeft u ook geen mailtjes ontvangen van; "uw bestelling is in behandeling" of "uw bestelling is verstuurd"
We hopen uiteraard dat u verder tevreden met de door u gekochte producten en het zou leuk zijn als we u in de toekomst nog eens mogen ontvangen in onze webshop.
Met vriendelijke Groet,

Gemeente Dongen

Afspraken worden nagekomen.

meulendijks dakwerken

H van den Broeke

De order liep vanaf bestelling tot levering uitstekend, dankzij duidelijke website, E-mail en persoonlijk advies via telefoon. Eind oordeel uitstekend.

V.O.

Waardeloze toko. Leveren niet wat je besteld.

Reactie Afdekzeil-kopen:

? Sorry hoor, maar ik ben erg benieuwd waar dit om gaat?
? Sorry hoor, maar ik ben erg benieuwd waar dit om gaat?
We leveren altijd netjes de door de klant bestelde producten. Mocht er iets niet voorradig zijn, dan krijgt u hier bericht van en proberen we zelfs een alternatieve oplossing te bedenken. (We proberen onze voorraad zo goed mogelijk op peil te houden zodat we u, op kleine uitzonderingen na, altijd snel kunnen leveren.
Met vriendelijke Groet,
HoRoLa
Roy Laarveld

Donders

Prima producten en snelle verzending

J-W Timmermans

Bestelling van afdekzeilen

Tax Totaalbouw bv

Ik heb nog steeds niets mogen ontvangen.

Kuipers

Ik stelde een vraag op 27-12013, krijg nu een evaluatieformulier over een aankoop die ik nooit gedaan heb. Boven heb nog geen antwoord gekregen.