Petra

Super ervaring ,na contact met ze opgenomen ,dat mijn bestelling niet was aangekomen ,hebben ze meteen n nieuwe besteld en verzonden , die wel is aan gekomen ,ben ze ontzettend dankbaar ,

Hein Schimmel

Het te bestellen zeil was niet in de gevraagde kleur te leveren, nader overeengekomen dat het in een andere kleur geleverd zou worden, helaas duurde het wat lang voordat het uitgeleverd werd, op dat... Het te bestellen zeil was niet in de gevraagde kleur te leveren, nader overeengekomen dat het in een andere kleur geleverd zou worden, helaas duurde het wat lang voordat het uitgeleverd werd, op dat moment waren wij even twee dagen weg, had aangegeven bij dpd dat de datum een dag te verplaatsen en dat de mogelijkheid nog een extra dag uitstel zou opleveren helaas geen telefonisch contact gehad met de chauffeur zodat het achter het hek bij de zaak neergelegd zou kunnen worden. helaas heeft dpd het terug gestuurd naar jullie zaak.

Petra Sleegers

(Bewerkt)

Er staat voor 2300 uur besteld de volgende dag binnen .heb woensdag , besteld heb nog niet binnen .en t is nu zaterdag ,

Reactie Afdekzeil-kopen:

Beste mevr. Sleegers,
Beste mevr. Sleegers,
We hebben uw bestelling zelfs 2x verzonden (na overleg met u) Helaas heeft de eerste inderdaad te lang geduurd (met dank aan PostNL) We zijn blij dat u nu wel tevreden over ons bent!
Mvg,

(Bewerkt)

Fijn bedrijf.
Wel leveringsprobleem veroorzaakt door Post NL

A.F.F Nijhuis

Vandaag besteld overmorgen in huis

kees gijsbers

Goeden producten

Francois Pittoors

Jullie hebben geleverd wat ik nodig had