Goede service, in de ochtend gebeld en in de middag al geleverd
André Krim
Makkelijk online te bestellen. Duidelijke taal
Char
Container werd keurig op de afgesproken dag vroeg in de ochtend geleverd. Ook het ophalen van de container ging ook allemaal lekjer snel. Goeie service
Mandip Singh/able hands
Correct, snelle levering en ophalen
John K
Top, afspraken nagekomen en goede communicatie!
Kees Ruurs
Duidelijk en volgens afspraak
E. van de Bunt
2 Containers nodig gehad voor een grote woningverbouwing. Bestellen vd containers ging makkelijk. Containers stonden er ook op de afgesproken momenten. Snelle en korte communicatie.
G. Berkhout
Probleemloos en met goed advies afvalcontainer gekozen, ontvangen en verwerkt!
Saskia Verkroost-Faber
De container werd op tijd gebracht en ook op tijd gehaald, alleen jammer dat de chauffeur met het opladen de stoep beschadigd heeft. Mijn man heeft dat hersteld dus dat is weer prima, maar was wel...De container werd op tijd gebracht en ook op tijd gehaald, alleen jammer dat de chauffeur met het opladen de stoep beschadigd heeft. Mijn man heeft dat hersteld dus dat is weer prima, maar was wel wat slordig
john grijpma
Container kwam snel, na bestellen. Tel nr op website klopte niet na lang zoeken toch gevonden. Chauffeur die container ophaalde uitte kritiek hoe de container stond, deze was door zijn...Container kwam snel, na bestellen. Tel nr op website klopte niet na lang zoeken toch gevonden. Chauffeur die container ophaalde uitte kritiek hoe de container stond, deze was door zijn collega zo neergezet. Weinig klant vriendelijk.