Eleonora Metselaar

Alles is precies volgens afspraak verlopen
Echt fijn

Willeke de Lange

Makkelijk, doen wat ze zeggen, aardige chauffeurs,heel tevreden,

Luke van den Berg

Supersnel geplaatst

Han Knoeff

Duidelijk en vriendelijk (Chaufeur)

Peter van der Pompe

Vriendelijk geholpen.
Alleen jammer dat je aangeeft dat je de bak in de middag wil hebben en ze staan om half 10 al voor de deur

Bedankt voor uw review,
de tijd die u doorgeeft is een voorkeurstijd dit staat er ook bij, wij rijden altijd zo efficiënt mogelijk, hierdoor kan het voorkomen dat wij iets eerder of iets later komen.

Nick Hoek

Ik heb tot nu toe niet ON goed ervaring met jullie bedrijf

Bedankt Nick voor je review,
Zoals telefonisch besproken hebben wij de open 10m³ omgewisseld voor de bestelde dichte 10m³ container onze excuses hiervoor.

Anita van der Kaaden

Prima service

Dennis

Onze aannemer is al drie weken klaar, maar de container wordt ondanks meerdere telefoontjes en toezeggingen simpelweg niet opgehaald.

Bedankt voor uw review,
De gene die de container besteld moet hem ook laten afvoeren, in dit geval uw aannemer vandaar dat het iets langer heeft geduurd.
excuses voor het ongemak.

X

Bak later bezorgd dan overeengekomen. Telefonisch op dat moment niet bereikbaar.

Bedankt voor uw review Lucas,
Bedankt voor uw review Lucas,
tijdens het bestellen klikt u voor een voorkeurstijd dit staat er ook duidelijk bij, in uw geval is dit 07.00 en 12.00 uur geweest wij hebben de container netjes op de zelfde dag geplaatst om 14.14 uur.
door drukte kan het voorkomen dat de telefoon minder snel wordt opgenomen excuses hiervoor.

Thiel Chang

Snelle service en vriendelijke medewerkers.