Robert Trojanowski

Frederique Kitselaar

alice hendriks

Uitstekend

Stefan

Niet goed. 2de bak besteld en gevraagd om de volle bak op te halen. Helaas was dit niet door gegeven aan het uitbesteedde bedrijf waardoor wij met 2 bakken achter blijven. Ook heeft de chauffeur van... Niet goed. 2de bak besteld en gevraagd om de volle bak op te halen. Helaas was dit niet door gegeven aan het uitbesteedde bedrijf waardoor wij met 2 bakken achter blijven. Ook heeft de chauffeur van de 2de bak deze gewoon maar neergegooid en niet netjes op de plek gezet welke wij hadden gevraagd

Bedankt voor uw review,
wij gaan contact opnemen met onze conculega om te kijken wat er mis is gegaan.
excuses voor het ongemak.

Nicolien Duivesteijn

Prima, werd gebeld of ik wist dat de bak ba drie dagen al weg moest

Bedankt voor uw review,
Graag gedaan, wel zo netjes met de feestdagen, veel gemeenten willen dat de containers op tijd afgevoerd worden om brandjes te voorkomen tijdens de jaarwisseling.

Martin van der Plas

Jules Mulder

Uitstekend

Tom

Zeer goed, net voor Nieuwjaar een bak besteld en ondanks de drukte geleverd en de dag voor Nieuwjaar weer opgehaald.

Wouter

Afspraken worden niet nagekomen. Dag van levering kwam de container niet. Ophalen zelfs week later na steeds de melding te krijgen dat hij opgehaald zou worden.

Bedankt voor uw review,
Zoals op de site vermeld kan het voorkomen dat het plaatsen van een container buiten ons bezorggebied een dag langer kan duren.
door drukte kan het voorkomen dat een...
Bedankt voor uw review,
door drukte kan het voorkomen dat een container iets langer blijft staan bij veel bedrijven is het in december heel druk met het afvoeren van containers doordat de gemeente wilt dat er geen open containers staan i.v.m. overlast door vuurwerk e.d.

ROY NANDPERSAD

Alles volgens afspraak verlopen.