Andre Alders

Super snelle service dag van bestellen is de container ook geleverd om op te halen waren ze ook weer snel aanwezig.

Jan Sturm

Prima ervaring alleen jammer dat je telefonisch geen bak kunt bestellen

Bedankt voor uw review.
voor de veiligheid van onze chauffeurs hebben wij besloten geen containers meer contant af te rekenen, vandaar dat particulieren alleen via onze site kunnen bestellen.

Leo Heemskerk

Uitstekend

Marieke

Khadem Nuri

Goede service

J van ginkel

Prima geregeld

Isabel Van der meij

Dagen van te voren een bak besteld met voorkeurstijd tussen 7-12 uur plaatsen. Op de dag rond 4 uur gebeld want nog geen bak, wordt gezegd staat nog op de rit 5 minuten daarna wordt ik gebeld staat... Dagen van te voren een bak besteld met voorkeurstijd tussen 7-12 uur plaatsen. Op de dag rond 4 uur gebeld want nog geen bak, wordt gezegd staat nog op de rit 5 minuten daarna wordt ik gebeld staat niet meer op de rit ivm chauffeurs tijden hij wordt morgen tussen 7-9 geplaatst. Als je voorkeurstijden niet waar kunnen maken schrap dit uit jullie online formulier en mochten er teveel bakken op de rit staan zet een dag dicht in het reserveringssysteem. Maar erg bijzonder dat ik zelf erachter aan moet bellen waar mijn bak blijft waar ik al voor betaald heb. Voor mij geen 2e keer een bak bij jullie bestellen.

Peter Bleijenberg

Theo van der velden