Tim

Prima en op tijd! Alleen krijg ik mails dat ik ik vergeten was om de winkelmand af te rekenen, terwijl dit wel is gebeurd. Het had ook geen effect op de levering

Reactie Afvalcontainers VLK:

Bedankt voor uw review, fijn dat alles goed is gegaan.

Marloes Haagen

Prima en duidelijke communicatie

Maarten Ouwendijk

Prima!

Jan Jungerius

Goed. Netjes neergezet en na belletje netje weer opgehaald.

Bert Molkenboer

Bedankt voor u review.

Lee

Netjes op afspraak afgeleverd. Ook het ophalen via de website was vlekkeloos gegaan. Naar mijn gevoel was de container iets meer gevuld dan toegestaan, maar dat deze ze niet moeilijk over. Een... Netjes op afspraak afgeleverd. Ook het ophalen via de website was vlekkeloos gegaan. Naar mijn gevoel was de container iets meer gevuld dan toegestaan, maar dat deze ze niet moeilijk over. Een aanrader.

Reactie Afvalcontainers VLK:

Bedankt voor uw review, fijn dat u tevreden bent met onze dienstverlening.

Peggy Kashfi

Heel goed, komen afspraken na.

Radbout Mutsaers

Makkelijk online bestellen van een afvalcontainer. Duidelijke prijzen. Kan iets beter gecommuniceerd kunnen worden dat na een maand een dagprijs wordt gerekend. Brengen en afhalen door een... Makkelijk online bestellen van een afvalcontainer. Duidelijke prijzen. Kan iets beter gecommuniceerd kunnen worden dat na een maand een dagprijs wordt gerekend. Brengen en afhalen door een vriendelijk meneer.

Reactie Afvalcontainers VLK:

Bedankt voor uw uitgebreide review.

Johanna van Duijnhoven

Perfect

Wim Van Zant

Uitstekende service. Toen ik per abuis 9 containers bestelde en betaalde was de kwestie met de nodige humor in twee dagen opgelost. Bereikbaarheid prima! Vriendelijke bejegening.!
Kirom top

Reactie Afvalcontainers VLK:

Bedankt voor uw review, opgelost zoals het hoort, tot de volgende keer.