Paul Verduijn

Kathie Zauner

Theo Bemmel

Snel en goed in prijs

C.M. Butter

Bij 1e keer brengen kwam deze later dan afgesproken had de chauffeur weinig tijd zei hij.
Bij omwisselen kwam deze later dan afgesproken.
Bij hijsen volle container zakte de poot van de...
Bij omwisselen kwam deze later dan afgesproken.
Bij hijsen volle container zakte de poot van de auto (zonder onderplaat) > 30 cm diep in het trottoir waarbij een tiental tegels omhoog kwamen en enkele tegels vervangen moesten.
De chauffeur was niet handig in herstel hiervan dus heb ik de bestrating zelf maar hersteld.

Bedankt voor uw review,
Bedankt voor uw review,
u geeft aan dat wij te laten kwamen, de tijd die u doorgeeft zijn voorkeurstijden wij proberen deze aan te houden echter kan het voorkomen dat wij deze niet kunnen halen doordat wij onze planning zo efficiënt mogelijk proberen te maken.
tevens zijn wij niet verantwoordelijk voor de ondergrond waar de container wordt geplaatst rijplaten worden niet door ons geleverd.

Tim Trommel

Zeer content

Otto Verhoog

Prima service

Kimberley de Kok

Was snel geregeld online en kon de container snel laten plaatsen. De chauffeur was netjes op tijd.

Mickey Brinkmeijer

Container snel en makkelijk geregeld

Bedankt voor uw review

Peter Zwart

Zeer goed, komt afspraken na en is vriendelijk in de communicatie.

Abderrahim El ourfi

Super goed, alles volgens afspraak. Ook aan de telefoon de nodige informatie ontvangen over welke container ik moest nemen.