Online bestellen etc. werkt prima. Erg toegankelijk en makkelijk.
Reactie Afvalcontainershop.nl:
Goedendag
Bedankt voor je positieve beoordeling! Erg goed om te horen!
Goedendag
Bedankt voor je positieve beoordeling! Erg goed om te horen!
Goedendag
Hartelijk bedankt dat je de moeite hebt genomen om deze positieve review te plaatsen. We zijn blij te lezen dat je zo tevreden bent!
Manuel
Stuur vaker een reminder van ''Je hebt recentelijk bij ons besteld. We hebben nog containers op voorraad.''. Reden hiervoor is dat ik op Google type ''Afvalcontainer'' en dan de eerste beste...
Goedendag,
Heel fijn om te horen dat alles soepel en naar wens is verlopen. We nemen je tip mee, heel erg bedankt daarvoor!
Badr
Heel erg bedankt voor je positieve feedback, we zien je graag terug bij de afvalcontainershop!
Badr
Bedankt voor je positieve feedback, graag zien we je de volgende keer weer terug bij Afvalcontainershop!
Badr
Fijn dat alles goed en gemakkelijk is verlopen! Hopelijk zien we je de volgende keer weer terug bij de Afvalcontainershop.
Badr
voor de ophaalafspraak was er alleen de 'kies 1,2 enz.' mogelijkheid. Ik zou het beter vinden indien er altijd een 'kies 3' voor contact medewerker/overige vragen'
Ik had gevraagd of ik even 10 min voor aankomst met container gebeld kon worden. Dit gebeurde dus niet dus moest jullie wagen, een straat blokkerende op mij wachten.