Marnix

Prima service en contact

Het telefonisch contact was prima, aldoor goed geholpen. Het plaatsen van de eerste container ging wat stroef. De tijd waarop hij geplaatst wordt klopte niet met wat er eerst gezegd werd en dat was... Het telefonisch contact was prima, aldoor goed geholpen. Het plaatsen van de eerste container ging wat stroef. De tijd waarop hij geplaatst wordt klopte niet met wat er eerst gezegd werd en dat was lastig met mijn werk. Verder is er 1 keer een container weggehaald zonder dat er een nieuwe werd geplaatst zoals afgesproken, wat hier erg lastig is, want er is een grote parkeerdruk en toen was er natuurlijk geen plek meer vrij. Maar dat is gelukkig ook weer opgelost. De laatste container werd drie dagen later opgehaald als was afgesproken, dat gaf wat problemen met de gemeente, maar na telefonisch contact weer prima geholpen. Dus buiten wat kleine dingetjes ben ik tevreden.

Zeer positief,

Plumber1

Goeie ervaring ! Vriendelijk personeel en keurige afhandeling

Medewerkers zijn zeer klant gericht.
Ga zo door voor mij was het een prettige samenwerking

de Jong

Ik dacht dat ik bij een serieus bedrijf in zee ging, maar helaas ze naaien omdat er 2 plastic zakjes in de container lagen die de chauffeur er ook gewoon uit had kunnen halen, maar nee je wordt... Ik dacht dat ik bij een serieus bedrijf in zee ging, maar helaas ze naaien omdat er 2 plastic zakjes in de container lagen die de chauffeur er ook gewoon uit had kunnen halen, maar nee je wordt bestraft met nog een rekening van € 273,- en dit was waarschijnlijk niet gebeurd als je een bevestiging krijgt dat de container de volgende dag opgehaald zou worden, maar nee 4 dagen later werd deze pas opgehaald waardoor andere mensen 2 zakjes met plastic erin hebben gedaan, de consument wordt weer bestraft en het bedrijf verdient er weer extra aan, echt schandalig.

Puur-rene

Mooi op afspraak, werken netjes , de chauffeur was enthousiast en erg vrolijk, en meedenkende erg pretittig

M schuurmans

Schandalige afhandeling met ophalen container
Door andermans fout extra kosten van 108 euro te moeten betalen
Vind dit pas terecht als de container goed staat...
Schandalige afhandeling met ophalen container
Door andermans fout extra kosten van 108 euro te moeten betalen
Vind dit pas terecht als de container goed staat en bewust de container blokkeer
Container was berijkbaar aleen de ophaaldienst vond het te moeilijk om te pakken was bang voor een evt schade daardoor maar na telefonisch contact stilzwijgend ineens een rekening sturen met als text container was niet op te pakken door berijk

Rianne Sijtema

Zelfde dag geleverd als besteld. Prima service. Alleen bij het ophalen gevraagd contact met ons op te nemen over tijdstip van ophalen en dat is niet gebeurd. Maar ophalen is wel goed gegaan.