Top gozer bedrijf Netjes geholpen goede advies En snelle service
Frank Joos,Velsen Noord
Afspraak is afspraak heeft men hoog in het vaandel staan. Prima en snel. Chauffeur perfect verstaat zijn vak en echt service gericht. heel tevreden.
Pim
Afvalcontainershop was een prima leverancier voor onze container. Ze zijn goed bereikbaar. De cotainer werd snel bezorgd, even overleg over de plek of überhaupt contact bij levering was prettig...Afvalcontainershop was een prima leverancier voor onze container. Ze zijn goed bereikbaar. De cotainer werd snel bezorgd, even overleg over de plek of überhaupt contact bij levering was prettig geweest, maar ze hebben zelf op een juiste plek gezet. Het ophalen was een dagje vertraagd met hetgeen we afspraken, niet erg maar het liefst hoor je dat even. Al met al wel een goede dienstverlening ervaren.
Ellen Hollemans
We zijn met de tuin bezig en hadden veel zwart zand. We hebben een container laten komen. Dat ging zeer goed en vlot ook de mensen waren erg vriendelijk. Een super ervaring dus TOP??
Peter Rink
Prima werkwijze, duidelijke website.
w hoogeweij / groen-en-zo.nl
Ik vondt het eerste contact vriendelijk en correct ,ook de chauffeur was vriendelijk en behulpzaam
J. van den Bent
Hele goede service. Eerst gebeld, netjes te woord gestaan. Volgende dag container. Ook netjes geregeld. De chauffeur belde van tevoren. Dat gesprek liep ook netjes. Teruggebeld om container op te...Hele goede service. Eerst gebeld, netjes te woord gestaan. Volgende dag container. Ook netjes geregeld. De chauffeur belde van tevoren. Dat gesprek liep ook netjes. Teruggebeld om container op te halen. Volgende dag container weg. Helemaal goed.
G.F. van Diest
Goede snelle verwerking, ruim de tijd om de container te houden voor een concurrerende prijs.
Afvalcontainershop.nl. Goed contact gehad, ook toen we container eerder weg wilde hebben. Is keurig gebeurt en we werden goed te woord gestaan
J. Elzinga
Goed bereikbaar, snelle levering, gunstige prijzen.