Jan van R

Prima! Snelle levering en makkelijke ophaalservice

Goede service!

Bevestiging per mail dat het ophaalmoment is ingepland

adrie De Groot

klantvriendelijk op tijd geleverd

online afvoeren werkt niet

bep hoek

Even uitvogelen op internet,maar daarna gebeld en geholpen

op tijd leveren en ophalen, ondanks dat de container te vol zat

tja, de container was te overbeladen, 10 liter .misschien 11 liter, ha.
moesten iets bijbetalen, had ook meer gekund

Sytse Vermonden

Geen tips

Arnold van Erp

Zeer goed

Bright Branding

Product was netjes. Levering prima. Ophalen iets vertraagd, maar was geen probleem.

Op tijd geleverd.

Vreemd dat nadat de afvalcontainer geleverd was er binnen een paar uur een busje langskwam die tapijt wilde dumpen. We wonen in een dooplopende straat waar normaal geen tapijtbusjes in rijden. Hoe... Vreemd dat nadat de afvalcontainer geleverd was er binnen een paar uur een busje langskwam die tapijt wilde dumpen. We wonen in een dooplopende straat waar normaal geen tapijtbusjes in rijden. Hoe weten ze dat bij mij voor de deur een container is geleverd? De enige die hiervan op de hoogte is, zijn de medewerkers bij jullie... Beetje vreemd, niet waar?

Ger Zwart

De laatste keer was helaas bar slecht! Ikzelf had mijn huisnummer van ons nieuwe adres foutief ingevoerd. Direct de volgende morgen gebeld om dit te laten corrigeren. De bak is keurig op de aangeven... De laatste keer was helaas bar slecht! Ikzelf had mijn huisnummer van ons nieuwe adres foutief ingevoerd. Direct de volgende morgen gebeld om dit te laten corrigeren. De bak is keurig op de aangeven dag gebracht maar ik heb drie keer moeten bellen om de bak ook weer opgehaald te krijgen. Ik heb de bak ruim een week te lang voor mijn garage gehad Waarbij ik tevens bij elk telefoongesprek heb aangegeven dat mijn huisnummer aangepast diende te worden nadat ik dit bij uw medewerker gecheckt had. Ik moet nog een 6 kub tuinafval bak hebben de aankomende weken maar denk er sterk over na dit elders te bestellen.

Bestelling via de website

Dat jullie helder aangeven dat de bak niet binnen 48 opgehaald kan worden, daar heb ik alle begrip voor. Maar dat ik echt teleurgesteld een week na mijn eerste verzoek de bak op te halen voor de... Dat jullie helder aangeven dat de bak niet binnen 48 opgehaald kan worden, daar heb ik alle begrip voor. Maar dat ik echt teleurgesteld een week na mijn eerste verzoek de bak op te halen voor de derde keer moet bellen is alles behalve klantvriendelijk. En sorry dan kom ik ook geïrriteerd over

G Van Eldik

Zeer goed

Afspraak is afspraak. + goede service

Geen.

Joost Schonekamp