Wat vond u van het bestelgemak?
Hoe beoordeelt u de reactiesnelheid (Orderbevestiging etc.)?

Olivier

Ik zocht een stuk voor een vrij oude afzuigkap en vond hier heel snel en duidelijk het juiste onderdeel! Levering was zeker ok, enige minpunt is een wel heel dure verzendkost voor een stuk dat bijna... Ik zocht een stuk voor een vrij oude afzuigkap en vond hier heel snel en duidelijk het juiste onderdeel! Levering was zeker ok, enige minpunt is een wel heel dure verzendkost voor een stuk dat bijna per brief kon verstuurd worden. Voor grote stukken alle begrip, maar de kosten zouden in verhouding met het onderdeel mogen zijn.

Verbeter- en of Sterke punten

Correcte info en correct onderdeel

Reactie Afzuigkap.nl:

Goedemorgen Olivier,
bedankt voor je positieve feedback!
Goedemorgen Olivier,
bedankt voor je positieve feedback!
Wat betreft je opmerking over de bezorgkosten: kwetsbare elektronica verzenden wij altijd verzekerd en degelijk verpakt en per DHL en niet per brief of dergelijk. Dat brengt uiteraard wel extra kosten met zich mee, maar we zijn dan ook blij te horen dat het onderdeel schadevrij door je is ontvangen en je oude afzuigkap hopelijk weer jaren mee kan.
Met vriendelijke groet, Afzuigkap.nl

François

Prettige professionele mensen. Goed advies

Verbeter- en of Sterke punten

Goed advies, snelle levering van goede producten

J, van Dam

Prima website, eenvoudig te bestellen

uitleg

Goossens

Tevreden

Verbeter- en of Sterke punten

Kennis over passende onderdelen aanwezig bij medewerkers

Danielle Velberg

(Bewerkt)

Bestelling was snel geplaatst

Verbeter- en of Sterke punten

Ik kon meteen de kap die ik nodig had vinden

Patrick

Informatieve website, netjes verpakt, geen volgende dag levering maar dat wordt wel aangegeven.

Informatievoorziening,

wim de jong

Priema kap

Past perfect

Martin Beije

Bedieningspaneel voor afzuigkap gekocht. Onderdeel week iets af (beter) maar past en werkt perfect.

Verbeter- en of Sterke punten

Informatie opgevraagd en snel gekregen.

Puck

Zeer goed! Fijne communicatie en nette levering.

Verbeter- en of Sterke punten

Ik werd via e mail regelmatig op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. De levertijd zou 2 - 6 weken zijn en na twee weken kwam een mailtje met een verontschuldiging dat het langer... Ik werd via e mail regelmatig op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. De levertijd zou 2 - 6 weken zijn en na twee weken kwam een mailtje met een verontschuldiging dat het langer ging duren (in mijn ogen nog ruim binnen de 6 weken, dus geen probleem). Het product werd netjes geleverd en ik kreeg op tijd een melding dat het eraan kwam.

Renso Agata

Voldoende tot goed