Wat vond u van het bestelgemak?
Hoe beoordeelt u de reactiesnelheid (Orderbevestiging etc.)?

Nvt

Top!

Verbeter- en of Sterke punten

Ophang Asseccoire was lastig erbij te zoeken, dat moet simpeler kunnen

Reactie Afzuigkap.nl:

Beste Rianne, Bedankt voor je feedback. We begrijpen dat het lastiger was om de ophangaccessoires te vinden. We gaan hiermee aan de slag om het eenvoudiger te maken. We waarderen je input en streven... Beste Rianne, Bedankt voor je feedback. We begrijpen dat het lastiger was om de ophangaccessoires te vinden. We gaan hiermee aan de slag om het eenvoudiger te maken. We waarderen je input en streven ernaar om onze dienstverlening te verbeteren. Mocht u nog verdere vragen of suggesties hebben, horen we het graag! Team Afzuigkap.nl

Sam

Zeer klantvriendelijk en uitstekend, deskundig advies

Verbeter- en of Sterke punten

Sterk punt: goed advies en productkennis

Reactie Afzuigkap.nl:

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij dat u onze klantvriendelijkheid, deskundigheid, en productkennis waardeert. Uw tevredenheid is voor ons erg belangrijk. Mocht u nog vragen... Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij dat u onze klantvriendelijkheid, deskundigheid, en productkennis waardeert. Uw tevredenheid is voor ons erg belangrijk. Mocht u nog vragen hebben, staan we graag voor u klaar! Team Afzuigkap.nl

D.

Reactie Afzuigkap.nl:

Dank voor deze uitstekende waardering. Nog veel plezier met jullie schuine wand afzuigkap. Team Afzuigkap.nl

Dick Pronk

Goede ervaring. Duidelijke handleiding.

Vragen worden snel beantwoord

Reactie Afzuigkap.nl:

Beste Dick, dank voor deze positieve feedback! Nog veel plezier met je schuine wand afzuigkap. Team Afzuigkap.nl

H. Klok

Schitterende selectie afzuigkappen

Verbeter- en of Sterke punten

Heel klantvriendelijk bedrijf, zeer snel reagerend!

Reactie Afzuigkap.nl:

Beste Hilde, Bedankt voor uw geweldige feedback! We zijn blij dat u onze klantvriendelijkheid, snelle service en selectie afzuigkappen waardeert. We staan altijd voor u klaar bij verdere vragen.... Beste Hilde, Bedankt voor uw geweldige feedback! We zijn blij dat u onze klantvriendelijkheid, snelle service en selectie afzuigkappen waardeert. We staan altijd voor u klaar bij verdere vragen. Dank voor uw vertrouwen! Team Afzuigkap.nl

Truus van der Werff

(Bewerkt)

Duidelijk en zeer prettig!

Verbeter- en of Sterke punten

Ik heb zeer plezierig persoonlijk contact gehad. Het betrof een Elica inductie kookplaat voor ons huis in Frankrijk. Zeer verheugd te horen dat ook daar de garantie telt en begeleid zal worden... Ik heb zeer plezierig persoonlijk contact gehad. Het betrof een Elica inductie kookplaat voor ons huis in Frankrijk. Zeer verheugd te horen dat ook daar de garantie telt en begeleid zal worden vanuit Nederland!

Axiair BV / Domaplasma

Heb telefonisch contact gehad met het bedrijf zelf. Kwamen nog dezelfde dag bij mij thuis. Top!!

Zeer fijn geholpen

Reactie Afzuigkap.nl:

Beste Irene & Stian, Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze snelle service. Het is ons doel om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn,... Beste Irene & Stian, Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze snelle service. Het is ons doel om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn, en het doet ons deugd te weten dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan. Mocht u in de toekomst nog vragen of hulp nodig hebben, staan we altijd voor u klaar. Nogmaals veel plezier met onze Domaplasma-IQS650 plintfilter en bedankt voor uw vertrouwen in ons bedrijf!

Werner Roseboom

Wij wonen in een vrijstaande villa met een hoog afwerkingsniveau. Dit willen wij ook in onze keuken terugzien mbt keukenapparatuur en bij installatiewerkzaamheden. Van begin tot eind is onze... Wij wonen in een vrijstaande villa met een hoog afwerkingsniveau. Dit willen wij ook in onze keuken terugzien mbt keukenapparatuur en bij installatiewerkzaamheden. Van begin tot eind is onze ervaring hier geweldig geweest; Robert heeft ons van A tot Z meegenomen om tot een goede keus te komen, heeft zich aan alle afspraken gehouden, heeft op tijd en correct gecommuniceerd en bovenal een professionele installatie gedaan in een complexe (installatie-)situatie.
Bedankt Robert, we komen graag terug!

Verbeter- en of Sterke punten

Open een vesting in het midden van het land, want hier kunnen we jullie vakmanschap goed gebruiken.

Reactie Afzuigkap.nl:

Beste Werner, Hartelijk dank voor deze prachtige review! We zijn ontzettend blij te horen dat jullie ervaring zo positief is geweest. Het is ons doel om te zorgen dat onze klanten het hoogste niveau... Beste Werner, Hartelijk dank voor deze prachtige review! We zijn ontzettend blij te horen dat jullie ervaring zo positief is geweest. Het is ons doel om te zorgen dat onze klanten het hoogste niveau van afwerking en service ervaren, vooral in een woning zoals jullie prachtige villa. Robert zal verheugd zijn te horen dat zijn begeleiding, communicatie en installatie zo gewaardeerd worden. We kijken ernaar uit om jullie in de toekomst weer van dienst te zijn. Bedankt voor jullie vertrouwen en tot ziens! Team Afzuigkap.nl

Sandra

Duidelijk

Snel en vriendelijk

Reactie Afzuigkap.nl:

Beste Sandra, dank voor de positieve feedback, veel plezier met de kookplaat en afzuigkap. Team Afzuigkap.nl

Ronnie en Karin, Norg

Zeer uniek aanbod van afzuigkappen. Voor iedere keuken is er wel een mooie kap of kookplaat. Snelle levertijden en uitstekende klantenservice.

Verbeter- en of Sterke punten

Informatie op website is zeer compleet, geen verrassingen dus. Wij zijn door Robert enorm geholpen om de juiste keuze te maken.

Reactie Afzuigkap.nl:

Bedankt voor jullie lovende woorden! We zijn blij te horen dat jullie tevreden zijn met ons aanbod van afzuigkappen en kookplaten. We streven ernaar om voor iedere keuken een passende oplossing te... Bedankt voor jullie lovende woorden! We zijn blij te horen dat jullie tevreden zijn met ons aanbod van afzuigkappen en kookplaten. We streven ernaar om voor iedere keuken een passende oplossing te bieden en zijn verheugd dat jullie dit hebben opgemerkt. Vertel het voort. Groetjes Robert