Wat vond u van het bestelgemak?
Hoe beoordeelt u de reactiesnelheid (Orderbevestiging etc.)?

HH

Ging allemaal goed

Beste heer Hoeben,
Fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is verlopen. Ik wens u nog veel plezier met uw nieuwe afzuigkap! Met vriendelijke groet, Robert de Graaf

Verbeter- en of Sterke punten

Communicatie was heel goed en welwillendheid om onregelmatigheden op te lossen

Reactie Afzuigkap.nl:

Beste heer Mennens, Dank voor uw positieve terugkoppeling, Ik wens u nog veel plezier met uw nieuwe schuine wand afzuigkap! Met vriendelijke groet, Robert de Graaf

Gerard

Goed en overzichtelijk

?

Reactie Afzuigkap.nl:

Beste Gerard, Fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is verlopen. Ik wens u nog veel plezier met uw nieuwe 120cm afzuigkap! Team Afzuigkap.nl

Particulier

Snelle levering, keurig verpakt. Goede Service.

Verbeter- en of Sterke punten

Na telefonisch overleg duidelijkheid omtrent de levertijd, prima service.

Reactie Afzuigkap.nl:

Bedankt voor uw feedback! We zijn blij dat het telefonisch overleg duidelijkheid heeft geboden over de levertijd. Het is goed om te horen dat u onze service als prima hebt ervaren. We streven er... Bedankt voor uw feedback! We zijn blij dat het telefonisch overleg duidelijkheid heeft geboden over de levertijd. Het is goed om te horen dat u onze service als prima hebt ervaren. We streven er altijd naar om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, staan we uiteraard weer voor je klaar! Team Afzuigkap.nl

Ruud Boekhout

Geweldige service

Venema

Goed en netjes te woord gestaan en snelle levering

NVT

Harry

Goede en snelle service

Verbeter- en of Sterke punten

Een onderdeel bleek kapot. We kregen direct een nieuw onderdeel toegestuurd. Zonder extra kosten.

Wim van Helvoort

Bij de eerste levering was een van de 4 filters kapot. Na dit gemeld te hebben is na 1 telefoontje een nieuwe opgestuurd. Snelle levering en goede service.

Verbeter- en of Sterke punten

Geen, kregen netjes bericht dat levering filters vertraagd was omdat deze uit Italië kwamen.

HJ van der Veer

Prima snelle service. Eerste levering had wat beschadigingen en een niet goed werkende klep. Nieuwe ontvangen en alles in orde.

Verbeter- en of Sterke punten

Klantvriendelijke service via de telefoon.

R Heijboer

Afzuigkap was niet op voorraad, wisten we van te voren. Duidelijke en eerlijke communicatie vanuit de webwinkel.

Verbeter- en of Sterke punten

duidelijke communicatie, wat beloofd is wordt ook nagekomen