Wat vond u van het bestelgemak?
Hoe beoordeelt u de reactiesnelheid (Orderbevestiging etc.)?

Martin Klei

Snelle afhandeling

Corretcte afhandeling

Timo Ruizendaal

Prima geholpen. Ze dachten goed mee met het zoeken naar metaal en koolstoffilters voor een afzuigkap van 25 jaar oud.
En gevonden!

Berry Range

Meindert siccama

Na telefonisch contact ben ik zeer netjes en met veel kennis van zaken geholpen.

Verbeter- en of Sterke punten

De juiste info gekregen na gesprek en daarna bestelling gedaan die prima is aangekomen.

toncee

We vonden een afbeelding en de code van de door mij gezochte besturings module. Dan weet je dat het goed zit.
Dhr Sok heeft ons uitstekend te woord gestaan bij de discussie en het vaststellen van de diagnose van ons probleem
Vervolgens hebben we het onderdeel zelf afgehaald en werden zeer vriendelijk ontvangen.

W

A.Bouwmeester

Super

Verbeter- en of Sterke punten

Veel maten in jullie packet omdat het een afzuigkap betrof van +15 jaar.

bontjer k.

eenvoudig te bestellen

Feenstra

Duidelijk en een goed overzichtelijke site, waardoor ik snel mijn product had gevonden.

Verbeter- en of Sterke punten

Door een product omschrijving in Google in te roesten kwam ik al snel op de deze site terrecht. Hier dit d een perfecte product omschrijving