Wat vond u van het bestelgemak?
Hoe beoordeelt u de reactiesnelheid (Orderbevestiging etc.)?

Wil

Na besteld te hebben snel geleverd

Was 1 e keer dat er wat besteld is, dus weinig ervaring mee

Bogaarts

Goed geholpen het juiste onderdeel te vinden, dat later niet nodig bleek. Ook de afhandeling daarvan werd goed opgepakt.

Verbeter- en of Sterke punten

Snelle reactie op de chat.

A. Kramer

Goede service en duidelijke communicatie.

Verbeter- en of Sterke punten

Goede kennis over het product. Goede bereikbaarheid

Marcel Dalebout

Bijzonder plezierig

Bedieningsgemak

S.iske

Mijn ervaring was positief alles was duidelijk en goed geregeld

Verbeter- en of Sterke punten

Het bedrijf is duidelijk en snel

P. van Beurden

Goede en snelle bezorging

Duidelijk assortiment

Leo K.

Een voor mij eenvoudig te gebruiken website

Verbeter- en of Sterke punten

De informatie die ik zocht was duidelijk weergegeven

Roel Lucas

Was prima. Duidelijke site. Na het bestellen werd er snel geleverd.

Jrm Klooster

Uitstekend

Verbeter- en of Sterke punten

Snelle reactie en afhandeling!

lucas drouen

Goed, eenvoudige setup

Verbeter- en of Sterke punten

een van de weinige winkels die dit product hebben

Reactie Afzuigkap.nl:

Geachte heer Drouen,
Geachte heer Drouen,
Uw bestelling vond plaats op maandag 9 oktober om 12.25 uur. De bestelbevestiging ontving u 1 minuut later, dus per omgaande. De betaalbevestiging van uw Mastercard ontvingen wij op dinsdagavond. Wij hebben uw artikel per PostNL op woensdag verzonden. Veel sneller dan dit gaat het naar onze mening niet? Daarnaast geeft u aan dat op onze website niet gefilterd kan worden op MERK; dit is niet geheel juist, maar wellicht hebt u de wel aanwezige filtermogelijkheid op merk niet direct gevonden of gebruikt.
Vergeet bij dit alles niet dat wij geen bedrijf zijn met 200 medewerkers die in ploegendienst 24/7 aan het werk zijn. Wij zijn een klein, maar hoogst gespecialiseerd bedrijf op het gebied van zeer hoogwaardige afzuigkappen en accessoires/onderdelen hiervan. Het door u aangeschafte FIM onderdeel is vrijwel nergens in Europa meer te verkrijgen, mede gezien de leeftijd van uw apparaat. Gezien in dit licht is naar onze stellige mening uw matige review toch wel enigszins onder de maat? Hopelijk bent u toch blij dat u via ons het door u benodigde onderdeel toch nog hebt weten te verkrijgen. Met vriendelijke groet, Afzuigkap.nl