Met humor opkomen voor de boer. Dan ben je goed bezig.
Heb geen bedrijf meer. Ben gepensioneerd
Wel ik heb net mijn eerste bestelling ontvangen, dus kan nog niet echt over ervaring spreken. Wat ik wel kan zeggen dat ik zeker tespreken ben over de kwaliteit van de trui beslist geen votje.
J maas
Al vaker wat besteld top geleverd. Kort geleden ook wat en niks geen mail gehad of pakket al onderweg was even mailtje heen gestuurd met orde nummer , zeer snel antwoord gehad , en er door de drukte...Al vaker wat besteld top geleverd. Kort geleden ook wat en niks geen mail gehad of pakket al onderweg was even mailtje heen gestuurd met orde nummer , zeer snel antwoord gehad , en er door de drukte problemen waren met de tracking maar mijn pakket al onderweg was , dus goed geregeld.
Broekhuizen
Jelly
Super snelle levering, en kwaliteit product
Martin De Boer
Prima , ook snel antwoord via de mail
Jurrian
Snel geleverd, maten kloppen, fijne stof
Eline
Goed! Informeren kan beter, enkel een bestelbevestiging ontvangen, ik had liever ook een verzendbevestiging gekregen. Ik was een beetje bang dat de bestelling nooit geleverd zal worden 😉 Goed! Informeren kan beter, enkel een bestelbevestiging ontvangen, ik had liever ook een verzendbevestiging gekregen. Ik was een beetje bang dat de bestelling nooit geleverd zal worden 😉 Bestelling binnen een week binnengekregen, trui is echt te gek! Mooie kwaliteit!