Jean-Paul Busselaar

Goede onderbouwing over gezondheid fictie en feiten. Grote verscheidenheid aan producten die ten goede zijn voor de gezondheid. Snelle bezorging van bestellingen.

Kwalitatief goede producten en een groot assortiment en snelle levering.

J.A.J. Meijer

Ruime keuze; goederen zijn van goede kwaliteit; goede feed-back mbt bestelling - zeer goede ervaring

Zie boven

B.I.T. de Jong-Maassen

Snelle correcte levering! Top!

Dezelfde avond bericht van levering de volgende dag!

A. J. Ackema

Ik ben al langer klant

Snelle verzorging

J. Barkey

(Bewerkt)

Ik weet niet of ik dit volmondig met ja wil/kan antwoorden.
Ik weet niet of ik dit volmondig met ja wil/kan antwoorden.
In het begin, ik bestel al een paar jaar de zero waterfilters, was ik heel tevreden met de afhandeling van een bestelling. Echter, is het mij nu voor de 2e maal overkomen dat ik mijn bestelling -15 mrt jl- niet op de door post.nl afgegeven bezorgdatum datum van16 maart tussen 16.15 en 18.45 niet heb gekregen. Ook de volgende dag werd er niets bezorgd en vervolgens geeft post.nl een app-bericht dat het pakket nog niet door hen ontvangen is of nog niet verwerkt. Op 18 maart heb ik een email gestuurd naar aHealthylife, op 21 maart kreeg ik bericht van aHealthylife met de mededeling dat zij op bericht van post.nl wachten wat of waar het fout is gegaan.

Vorig jaar is hetzelfde gebeurd, echter er werd meteen actie ondernomen en een tweede pakket gestuurd.

Na een paar dagen werd ik gebeld door een medewerker van aHealthylife .. zij hadden nog steeds niets van post.nl gehoord en daarom hebben ze een 2e pakket vervangende waterfilters naar mijn adres... Na een paar dagen werd ik gebeld door een medewerker van aHealthylife .. zij hadden nog steeds niets van post.nl gehoord en daarom hebben ze een 2e pakket vervangende waterfilters naar mijn adres verzonden en deze heb ik ook ontvangen. Mijn dank hiervoor. Verbeterpunt: misschien iets sneller reageren wanneer een client mailt of belt dat hun bestelling niet op de beloofde datum -en ook niet daarna- is bezorgd

Tim vijn

Bestelling snel en correct afgehandeld/geleverd, met goede communicatie.

Duidelijke leesbare informatie over het product met duurzaamheid advies. Gerecyclede verpakking.

Verpakking veel te groot t.o.v. Het product

Sylvia

Bril gekocht

snelle levering

janneke toereppel

Goed contact mee te maken.

hulpvaardig.

Jitske Kuijer

Het product dat ik zocht is hier verkrijgbaar en werd binnen 2 dagen bezorgd

Voorraad

Marloes Weijl

Snelle en betrouwbare afhandeling van mijn aankopen. Kwalitatief hoogwaardige producten, waarbij goede informatie gegeven wordt.

Kwaliteit, informatief, snelle service.