Bringme Annemiek de Rooij

Ik lees met veel plezier de informatieve blog en koop soms een van de producten

goede adviezen gebaseerd op gedegen (literatuur)onderzoek.

nvt

Hanneke Rozema

De keren dat ik iets bij Healthy Life heb besteld is alles prima en vlot verlopen.

Gpede info en snelle levering.

M. van de Ven-de Jong

Zeer tevreden

Service perfect

ellen bonhof

Het heeft even geduurd voordat wij ons product ontvingen. Dit werd heel goed en duidelijk naar ons gecommuniceerd dus geen probleem.

Duidelijke omschrijving van de producten en als je vragen hebt, krijg je antwoord via mail. Erg fijn.

Henk den Toom

Prettig, goede service en info

info

Sylvia Verduin

Goed product, en goed contact

Service en het email contact

Bep Timmer

Betrouwbaar

Wetenschappelijk bewezen onderwerpen

De prijs van mijn AquaPure was achteraf bezien veel duurder (30%) meer dan een aantal andere aanbieders. Dat vond ik achteraf wel heel veel verschil.

Reactie aHealthylife:

Het klopt dat er goedkopere imitatieproducten te koop zijn, maar de kwaliteit hiervan blijkt in onze testen niet in orde. Daarom kiezen wij alleen voor de originele versie. Deze is inderdaad iets... Het klopt dat er goedkopere imitatieproducten te koop zijn, maar de kwaliteit hiervan blijkt in onze testen niet in orde. Daarom kiezen wij alleen voor de originele versie. Deze is inderdaad iets duurder, maar is wel door geaccrediteerde laboratoria getest en werkt voortreffelijk.

P. de Jong

Altijd netjes verpakt en op tijd geleverd

Goede producten

De laatste aankoop was een pesticide en bacteriënreiniger. Er zit een Engelstalige gebruiksaanwijzing bij , dus ik heb hem nog steeds niet in gebruik genomen. Ik zie er tegenop om het te vertalen.... De laatste aankoop was een pesticide en bacteriënreiniger. Er zit een Engelstalige gebruiksaanwijzing bij , dus ik heb hem nog steeds niet in gebruik genomen. Ik zie er tegenop om het te vertalen.
Het zou handig zijn als er een Nederlandstalige beschrijving bijgevoegd wordt.

Reactie aHealthylife:

Dank voor uw review! Wij hebben de Nederlandse handleiding voor uw bestelde product al reeds toegezonden, maar zullen die n.a.v. deze review nogmaals toesturen voor de zekerheid!

WAN

Fijne webshop met mooie eerlijke producten

Goede producten, duidelijke informatie.

Camiel Ex

Zuivere producten, goede voorlichting!

Vernieuwend, sterk onderzoek, veelzijdig!