Denise Snel

Top

Goede communicatie bij vertraging levering

Christien ter Steeg

Niks op aan te merken

Goede informatie en goede producten

Ga zo door!

Janny Derksen

Accuraat en snel

Idem

Nvt

E. Klaassen

Niet alleen net bedrijf, ook het product zelf (een bamboeproduct) is fantastisch.

Opvallend sterke punten vind ik toch wel de duurzaamheid der producten.

ANNEMIE BAETENS

(Bewerkt)

Communicatie is vlot, de bestelling is niet goed verlopen, maar de communicatie bleef wel goed verlopen en de situatie werd middels goed kontakt rechtgezet. Zeer geapprecieerd.
Het vertrouwen...
Het vertrouwen is niet geschaad, ik heb immers al een nieuwe bestelling geplaatst. De keuze in de webwinkel is groot, de producten nauwgezet getest en uitgekozen.
Ik koos voor een vervroegde Klaas dit jaar en die brengt me morgen enkele mooie boeken.

eerlijke en goede producten, ik volg a healthy life al vele jaren en krijg elke zondagochtend een interessante mail binnen. Tevens is de podcast ook een aanrader.

alert zijn op versturen van het juiste product.

Catharina van Ommen

Digitaal zeer goed; uitstekende bereikbaarheid en service.

Ze hebben geweldige producten. En sustainable geproduceerd, ethisch verantwoord.
De artikelen die ik door de jaren heen heb aangeschaft, vervullen hun functie uitstekend.
Ik ben een zeer...
Ik ben een zeer tevreden klant.

Kan ik niet bedenken.., hoewel het me wel opvalt dat de teneur van veel nieuwsbrieven een negatieve inslag hebben.
Vaker bekruipt me het gevoel: “Is er dan niks meer goed?”
Terwijl...
Vaker bekruipt me het gevoel: “Is er dan niks meer goed?”
Terwijl jullie (ook) de functie hebben van ‘whatcher’.

Mireille Van Haeff

Snelle en keurige levering

Fijn product snel geleverd

Kim Wauters

Goede kwaliteit, goede uitleg

CW van Schothorst

Mail, plezierig om te lezen. Bestelling snel en goed afgewerkt

idem

Francis Melchiors Thomissen

Goeie kwaliteit van de produkten die ik tot nu toe heb besteld.

Geen.