Tineke Koel van Jaarsveld

Zeer correct

Eerlijkheid en zuiverheid van de producten een bezorg berichtje via de mail

E van den Brink van 't Foort

Moeilijk bereikbaar

Belangrijke service komt niet of laat

Francine

Tot nu toe was ik tevreden , bij de laatste levering heb ik helaas moeten vaststellen dat : 1/ de produkten onvoldoende beschermd waren ingepakt en 2 / dat er tijdens de verzending blijkbaar ruw... Tot nu toe was ik tevreden , bij de laatste levering heb ik helaas moeten vaststellen dat : 1/ de produkten onvoldoende beschermd waren ingepakt en 2 / dat er tijdens de verzending blijkbaar ruw werd omgegaan met het pakket ( gevallen ? gegooid ? samengedrukt ? )

goede kwaliteitsprodukten , produkten die elders niet altijd te verkrijgen zijn . De nieuwsbrief verschaft gedegen en betrouwbare informatie .

de verpakking ( en behandeling ) van mijn laatste bestelling liet dus te wensen over . De inhoud is door één of ander impact door elkaar gegooid . De hermetische sluiting van de olijven was... de verpakking ( en behandeling ) van mijn laatste bestelling liet dus te wensen over . De inhoud is door één of ander impact door elkaar gegooid . De hermetische sluiting van de olijven was verbroken , zodat de bewaarvloeistof heeft gelekt in de doos , flesjes waren uit hun kartonnen verpakking gerukt . Gelukkig was de Berkey walterfilteringsinstallatie door de producent zelf goed verpakt . Een betere , meer efficiënt gevulde verpakkingsdoos , alsook beter individueel beschermde produkten ( bijv . glazen bokaal met extra omhulling ) is geen luxe .

Niels

Gewoon doorsnee webshop

NIET met PostNL versturen, veel beter partijen… En als je jezelf Healthy noemt behoor je met fietskoerier te versturen

Myranda Groot

Top met informatie qua gezondheid

Verkoopt ook interessante producten.

Dit is echt een website voor ervaren gezondheidsgoeroes .. misschien proberen iets meer op de leek te richten die net komt kijken. Moet niet te hoog en te moeilijk lijken

Lidia Luna Guzman

Snelle levering. Product zoals verwacht.

Betrouwbare producten.

nynke vd laan

Positief

klantvriendelijk snelle levering

Vind het zoeken in de webshop soms ingewikkeld

Hermine Worm

Goede producten, uitstekende service