jacqueline jordans

Prettig

betrouwbaar, eerlijk

Dick Denisse

Eind vrijdagmiddag besteld, binnen 24 uur geleverd.

snel

Ik heb een hekel aan verplichte velden in feedback. Het verbeterpunt hier zou zijn: zoek een minder opdringerige feedback company

Irene van den Berg

Het telefonisch overleg was heel prettig, de man aan de telefoon, Bart, als ik me goed herinner, wist waar hij het over had, zonder te pushen. Bij een later contact, over hetzelfde onderwerp, de... Het telefonisch overleg was heel prettig, de man aan de telefoon, Bart, als ik me goed herinner, wist waar hij het over had, zonder te pushen. Bij een later contact, over hetzelfde onderwerp, de Berkey waterfilter, wist hij nog waar we over gesproken hadden, heel positief.

Zie boven, ook de korting bij aanschaf, vanwege het lange wachten, vind ik een mooie geste.
Ik lees Medisch Dossier, waar ook artikelen van Juglen Zwaan in staan, daardoor kende ik zijn manier van denken en werken al.

Ga zo door!!!

Anita van Belkom

Ik ben heel tevreden over dit bedrijf. Ik heb eerst gebeld voor informatie over een artikel. Kreeg daar een heel uitstekend en eerlijk antwoordt op. Ik zou zeer zeker dit bedrijf aanraden!

Eerlijke verkoop.

Anne-Marie Tjeenk Willink

Goede service

goede service

F. Van den Bosch

Snelle levering, mooie producten

Uitgebreide keuze, gericht op gezondhei

Robert Tromp

Nemen contact met je op.

Kennis en eerlijkheid

Laetitia Florée

Vlotte afhandeling

Correcte info

Dorothea Nieuwenburg-Andringa

Het is een uitstekend bedrijf

Betrouwbaar

Gerrie Schinkel

Snelle levering. Boek was beschadigd door PostNL maar was geen probleem. Ik kreeg gewoon een nieuwe.

Zie bovenstaande.