Marije Staats

Superfijne webshop met fijne producten zodat je zelf niet meer op onderzoek uit hoeft naar wat nu écht goed en gezond is.

Mooie producten, snelle verzending, fijne klantenservice

Willy Soer

Nog maar 1 x iets besteld
Lees wel altijd de nieuwsbrief .

Interessant en makkelijk toegankelijk

Marjo Ten tuijnte

Doen wat ze zeggen

Duidelijk in de communicatie

Luet

Ik koop al jaren af en toe iets bij dit bedrijf. Altijd hebben ze een interessant assortiment en de verzending is altijd prima in orde. Breekbare zaken worden goed ingepakt.

Assortiment

Très bien

Très bien

M. V.

Geweldig

De wekelijkse zeer objectieve en nuttige nieuwsbrief

Marloes Van Dijk

Goede producten, vriendelijke klantenservice

Goede gezonde producten
Puntensysteem
Vriendelijke klantenservice ook als er iets misgaat

Het toekennen van korting van punten volgens mij, daar heb ik een keer problemen mee gehad omdat het er op mobiel anders uitzag. Volgens mij miste daar een knop ofzo..
Misschien even...
Misschien even controleren of dat zo is en dit dan aanpassen of ook een filmpje maken voor mobiel

Ylenia Borsato

Goede producten

Prijs-kwaliteit verhouding

Meer communicatie over datum levering

Lucille van der Most

Prachtige gezonde en duurzame produkten en geweldige informatie om gezond te leven

Zie hierboven, bewustzijnbevorderende informatie zonder clickbait.

Heb naast 3x olijfolie tevens het boek broodloos ontbijten besteld die later zou uitkomen. Wellicht ben ik wel geïnformeerd bij de aanschaf, dan is dat aan mij aandacht ontschoten. Anders is het... Heb naast 3x olijfolie tevens het boek broodloos ontbijten besteld die later zou uitkomen. Wellicht ben ik wel geïnformeerd bij de aanschaf, dan is dat aan mij aandacht ontschoten. Anders is het raar dat ik zo lang moest wachten op de olijfolie, totdat het boek was uitgekomen.