Raymond van Hal

Perfecte service en nette mensen

Prima oplossing om met de auto bij Schiphol te parkeren

Jolanda van Driel

Erg goed. Makkelijk te vinden. Netjes. Vriendelijk personeel, snelle ophaalservice

Hans

Wederom Uitstekend

Debbie Wijland

Heel erg goed, professionele parkeergelegenheid

G.P. de With

Het wegbrengen naar Schiphol was perfect.
Het wegbrengen naar Schiphol was perfect.
Helaas bij terugkomst gaat het toch niet helemaal volgens de planning/regeltjes. Wij zaten als enige te wachten op het bankje bij het pick-up point F6 en er stond een busje dat vol was dus daar konden we uiteraard niet mee mee. Die chauffeur wist ons te vertellen dat wij de eerstvolgende op de lijst bij de volgende bus/chauffeur waren om ons terug naar de auto te brengen.
Echter daar ging het echt mis, intussen waren er meerdere mensen aan komen lopen en toen het busje arriveerde gingen deze mensen gelijk het busje in waardoor wij weer niet mee konden.
Ik heb hierop de chauffeur aangesproken en die scheepte ons geheel onverschillig en zonder aan te kijken af met de woorden: "Wie het eerste in het busje zit die neem ik mee, jullie willen allemaal naar huis, dus je wacht maar op het volgende busje" en daar konden we het mee doen.

Ik vind dit echt geen professionele afhandeling van klanten.

Bij de balie heb ik dit alles ook aangegeven en die had het er over dat die mensen eerder hadden gebeld maar kreeg ik gelukkig bijstand van de vorige chauffeur dat wij inderdaad boven aan het lijstje stonden en dat wij gewoon genegeerd waren.

Heenweg prima, aardige chauffeur op 26/8.
Terugweg zeer onvriendelijke (asociaal gedrag tegen alle mensen) en schandalig lange wachttijd op2/9.

Wemmarus Temminck

Bij aankomst welkom en goed geregeld. Bij terugkomst een onduidelijke info waar je opgehaald wordt en hoever het lopen is.
Te ver lopen met handicap????? dus taxi genomen 62 euro extra...
Te ver lopen met handicap????? dus taxi genomen 62 euro extra kosten. Geen goed advies of medewerking bij terugkeer. Ook niet op email vragen. Als reisadviseur een test die niet voor herhaling vatbaar is en niet geschikt voor onze klanten.

Thijs Rijkers

Ik zou Airport Indoor Parking niet aanbevelen.
Bij aankomst op Schiphol hebben we 1,5 uur moeten wachten voordat we opgehaald werden naar onze auto.