J.G.M Weidema

Prima geregeld

Geerke van der Haar

Wegbrengen heel prettig. Terug lang wachten en door de tekst lijkt t alsof je auto gebracht wordt naar de Luchthaven.

Hans Dekker

Prima voor elkaar!

Patricia Nooren

Zeer goed

Net bedrijf, alles goed geregeld. Auto stond al netjes klaar bij terugkomst. Klein verbeterpuntje: de mensen achter de balie en aan de telefoon zouden iets vriendelijker mogen overkomen. Nu leek het... Net bedrijf, alles goed geregeld. Auto stond al netjes klaar bij terugkomst. Klein verbeterpuntje: de mensen achter de balie en aan de telefoon zouden iets vriendelijker mogen overkomen. Nu leek het allemaal wat ongeïnteresseerd overkomen.

Terugreis minder

Wat betreft de auto zelf zijn we tevreden, maar voor de rest er omheen zijn er echt nog verbeteringen nodig.

Ten eerste: Bij aankomst werden wij enorm gehaast omdat er andere mensen...

Ten eerste: Bij aankomst werden wij enorm gehaast omdat er andere mensen waren die naar het vliegveld moesten omdat hun vlucht met 1,5 uur zou vertrekken. Dit terwijl zij al hadden aangegeven extra te willen betalen om direct te gaan. Daarnaast stond er nog een busje stil in de garage. Wij werden door de medewerkers behoorlijk onbeschoft aangesproken.

Ten tweede: Wij hadden aangegeven dat we met een kind (2 jaar) reizen. Maar zowel op de heenweg als op de terugweg zat er geen autostoel in het busje, ondanks dat dit wel geregeld zou zijn. Zeer slechte zaak!

Ten derde: Bij terugkomst was het uitchecken heel chaotisch en onduidelijk. Wij hebben niet zelf akkoord gegeven of uitgechecked, maar een medewerker heeft dit namens ons gedaan. Lijkt me niet de juiste manier van werken.

Qua positieve punten:
Mooie garage, vooraf zijn er foto's gemaakt en onze auto stond klaar bij terugkomst. Het bellen vanaf Schiphol ging gemakkelijk en het busje was er snel en alle koffers paste er prima in.

Makkelijk en veilig parkeren. Snelle verbinding met Schiphol.

Johan van der Brug

In een woord: Goed.