Ronald De Brouwer

Goede service en op terugreis hele vriendelijke chauffeur

Simon Knepper

Negatief, autoschade volgens Indoor al aanwezig bij start, bewijs voor die bewering kregen we niet te zien, ondanks scannen van de auto vooraf.

Fijne service

Een warm welkom in mooi aangeklede hal met voorzieningen. Fijn om voor de deur bij de vertrekhal te worden afgezet.
Jammer dat bij terugkomst ‘s nachts alleen de hoofdin-en uitgang open is op...
Jammer dat bij terugkomst ‘s nachts alleen de hoofdin-en uitgang open is op Schiphol waardoor we een eind moesten lopen om bij de ophaalplek te komen. Dat is minder fijn in het donker en bij wat slechter weer.

Rob Supheert

Het duurde 3 kwatier voordat we werden opgehaald bij Schiphol

Rachel

Prima service. Werden direct naar Schiphol gebracht en weer opgehaald. Auto was volledig opgeladen (zoals aangegeven bij de service) en stond netjes klaar bij het ophalen. In ontvangst ruimte kun je... Prima service. Werden direct naar Schiphol gebracht en weer opgehaald. Auto was volledig opgeladen (zoals aangegeven bij de service) en stond netjes klaar bij het ophalen. In ontvangst ruimte kun je koffie krijgen.

Hendrik Louwisa van den Brink

Reshad Majidi

Everything went smoothly, I was very happy with the service. I did not put 5 star because the waiting time on being transferred to airport took a bit longer than expected

Wij vonden het erg stressvol dat we 20 minuten buiten het hek moesten wachten voor er iemand kwam. Je moet toch een vlucht halen .
De service verder is perfect