9.6/10
9.6/10

a.h.m.b.

Leuke hebbedingen in de webwinkel.

zakelijk, correct, vlotte aflevering

Sander

Zeer vriendelijk en persoonlijk! Leuk assortiment, snelle levering!

D. Farjon

Snelle en goede service

Fijn dat e.e.a. zo goed en snel geregeld wordt.

silvina

Snel en netjes geleverd

y. wiendels

Het belangrijkste was teleurstellend.

Zakelijke en correcte afhandeling.

Het is uitermate belangrijk in een webshop om een complete, eerlijke info te verstrekken bij de artikelen, oneffenheden te vermelden en een paar duidelijke foto's te kunnen aanclicken. Dit doen alle... Het is uitermate belangrijk in een webshop om een complete, eerlijke info te verstrekken bij de artikelen, oneffenheden te vermelden en een paar duidelijke foto's te kunnen aanclicken. Dit doen alle webshops, die ik reeds bezocht heb.
Bij mijn eerste bestelling bij uw webshop (dekbedhoes en slopen) moest ik bij nadere inspectie constateren dat de hoes aan de bovenzijde op een plek stuk was en dat de slopen zo sleets zijn dat ze eigenlijk niet meer te gebruiken zijn. Dit maakte mijn aankoop bij u achteraf tot een teleurstelling!
Deze punten kunt u niet afdoen als bijv. 'geen aansprakelijkheid voor....' in de voorwaarden.

Reactie Ald en Nij Brocante:

Ik vermoed dat de klant bedrijven door elkaar heeft gehaald. Ald & Nij Brocante heeft namelijk juist onderstaande positieve tekst van de klant per mail ontvangen:
Geachte brocanteurs,
Ik...
Geachte brocanteurs,
Ik heb gisteren einde middag het pakket in goede orde ontvangen. Mooie authentieke stofjes en alles in heel goede staat! Hartelijk dank voor uw genomen moeite en tot de volgende bestelling. Vriendelijke groet, Yvonne Wiendels

tineke

Ik vind het een leuk bedrijf met leuke speulletjes

Ik vind het een leuk bedrijf met mooie spullen

zeer te vreden over de produkten die ze hebben, en niet duur

Heb geen mening,

Grimmelikhuijzen

Pas 1 artikel besteld, dus over ervaring hebben is nog te vroeg

nvt

nvt

Wim

Prima verpakt en snel geleverd

Goed vindbaar, prettige prijzen.

Foto's zouden groter en duidelijker mogen. Er zat toch wat waterschade op het tafeltje dat we niet hebben kunnen zien op de foto's. Voor de rest geen punt gezien de prijs.

W. Hesselman

Via Google hier terechtgekomen.

Site heeft een vriendelijke, huiselijke uitstraling.

I.E. Kramer

Prima service.

Duidelijke website, makkelijk te bestellen. Duidelijke info over staat van het product.

Verzendkosten misschien iets aan de hoge kant. Jammer dat je voor tenminste Euro 10,- moet bestellen

Reactie Ald en Nij Brocante:

Bedankt voor de feedback. Helaas is een minimum orderbedrag van 10 euro noodzakelijk om onze lage productprijzen te kunnen handhaven en kunnen wij ons beleid hiervoor niet aanpassen (of we zouden... Bedankt voor de feedback. Helaas is een minimum orderbedrag van 10 euro noodzakelijk om onze lage productprijzen te kunnen handhaven en kunnen wij ons beleid hiervoor niet aanpassen (of we zouden alle prijzen omhoog moeten aanpassen en dat lijkt ons niet wenselijk). De verzendkosten zijn de prijzen zoals deze aan ons worden berekend door Post.nl, dus hier verdienen wij niets aan. Andere vervoerders hebben wij geprobeerd, maar daar hebben wij klachten over gehad van klanten, dus vandaar dat wij bij Post.nl blijven nu.