9.6/10
9.6/10

Elly Hūndgens

Uitstekend@

Ellie

Geweldige winkel, eerlijk en heel betrouwbaar. Ik had 1 euro teveel betaald en kreeg het terug gestort.
Ik ga ZEKER nog en alleen bij Ald en Nij Brocante kopen via internet.

Bestellen en 2 dagen later in huis !
Kan niet beter !!

Nee !!!!!

Ivonne Toneman

Uiteindelijk....heel goed!

Hoewel ik iets bestelde wat iets onder de 10 euro kostte, kreeg ik toch de mogelijkheid om het te kopen. Super!

Het moet -tijdens de betaalronde- eerder duidelijk zijn, dat er een bestelminimum bedrag gehanteerd wordt.

Reactie Ald en Nij Brocante:

N.a.v. uw verbeterpunt hebben wij direct bij Stap 1 van een bestelling de mededeling geplaatst dat er een bestelminimum is van 10 euro in plaats van dat dit alleen bij Onze voorwaarden en later in... N.a.v. uw verbeterpunt hebben wij direct bij Stap 1 van een bestelling de mededeling geplaatst dat er een bestelminimum is van 10 euro in plaats van dat dit alleen bij Onze voorwaarden en later in het bestelproces te zien was. Hopelijk is dit duidelijker voor onze klanten.

jolanda

Super bedrijf met leuke spullen en snelle verzending.

Supersnelle verzending keurig verpakt, ook als het breekbaar is

m.c. snuverink

Goed.

zie boven

nee

Carla Vissers-Hopman

Dit was mijn eerste bestelling bij dit bedrijf omdat zij net die schilderijtjes hadden die ik graag wilde, maar de eerste indruk is goed.

Snelle levering en goede service.

N.v.t.

Gerardien Smedts

Goed ,leuke dingen goede service.

Nanda Eras

Positief. Al denk ik zelf niet nog eens via deze site iets te bestellen, en ga ik toch liever kringloopwinkels af, omdat ik een product dan beter kan beoordelen. De aanschaf viel achteraf gezien... Positief. Al denk ik zelf niet nog eens via deze site iets te bestellen, en ga ik toch liever kringloopwinkels af, omdat ik een product dan beter kan beoordelen. De aanschaf viel achteraf gezien tegen.

snelle reactie en levering

De prijs die ik heb betaald voor het geleverde product heb ik zelf als te hoog beoordeeld na levering.

Ieneke

Snel en betrouwbaar!

Famke

Een overzichtelijke site
Bestelde produkten snel binnen
Zeker de moeite waard , een aanrader.

Een hele overzichtelijke site, met duidelijke informatie.